Zagreb u suzama: 'Svi su tužni, a ja šokiran!'

'Jako sam razočaran, zapravo šokiran, kao i mnogi u momčadi.

1.9.2011.
11:51
VOYO logo

Navijače Medveščaka šokirala je vijest da je klub otpisao njihova ljubimca Johna Hećimovića (27). Odluku je objasnio predsjednik MedvjedaDamir Gojanović.

"Nakon ugodnog razgovora s njim dogovorili smo sporazumni raskid ugovora. Svjesni smo da je bio miljenik navijača, no želimo li biti bolji, ne smijemo raditi prema sentimentu. Johnov problem je i što on nosi čak 3,5 vrijednosnih bodova (momčad u EBEL-u smije ih imati do 60, nap. a.). Prije smo se vodili osjećajima, a sada razumom. Ovako je najbolje za obje strane i vjerujem da će publika to razumjeti", rekao je Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o razlazu donekle čudi jer je Hećimović bio medijski najeksponiraniji igrač Medvjeda, a spominjan je i kao oslonac nove reprezentacije s igračima iz dijaspore.

"Dogovorili smo se da će nastaviti igrati za reprezentaciju. Razišli smo se prijateljski, bez ljutnje, stisnuli si ruke. Tko zna, možda nam se već iduće sezone putovi spoje", zaključuje Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hećimović je takvu odluku donekle i očekivao, shvaćao je da je na rubu otkaza nakon što je potkraj prošle sezone davao premalo. Zato je na početak priprema došao spreman, skinuo je čak 10 kilograma. No, nije mu pomoglo. Sad je bivši... Ubrzo će opet biti u Ledenoj dvorani, ali kao igrač Olimpije s kojom bi trebao potpisati ugovor.

Najiskusniji igrač u 'medvjeđem brlogu', Joel Prpić, nije skrivao tugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam razočaran i šokiran. John mi je bio najbolji prijatelj, kum sam njegovoj kćeri. Svi u momčadi su vrlo tužni, pogotovo mi koji smo s njim igrali protekle dvije sezone. Ne želim komentirati klupsku odluku, ali u hokeju nekad nije sve lijepo. Ostat ću s Johnom u kontaktu."

Kristan i Prpić su 'out' zbog ozljede, Hećimović je već na pragu Olimpije, a navijači su ostali bez još jednog ljubimca - Miroslava Brumerčika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muči me koljeno, nema potrebe riskirati. To je moj kraj u EBEL-u. Evo, baš idem na razgovor s klupskim čelnicima, nadam se da ću ostati u klubu kao trener", otkrio je Brumerčik.

Vezani članci:

arti-201108260754006 arti-201108220363006 arti-201108110633006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo