VRATILA SE ZLATNA SANDRA: / Perković stigla u Zagreb i još se jednom osvrnula na veličanstven uspjeh sa Svjetskog prvenstva

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL
15.8.2017.
8:32
PIXSELL
VOYO logo

Olimpijsku pobjednicu, svjetsku i europsku prvakinju u zračnoj luci Franjo Tuđman u koju je stigla nakon ponoći dočekali su navijači, roditelji, novinari, predstavnici Saveza i gradonačelnik Milan Bandić koji joj je, prenose 24sata.hr, uručio poklon i tortu.

Image
[VIDEO] ZLATOOOO! SANDRA PERKOVIĆ JE SVJETSKA PRVAKINJA: /

Hrvatska junakinja pomela konkurenciju za drugi naslov u karijeri

"Malo nam je kasnio let, svugdje je lijepo, ali doma je najljepše. Jako je lijepo vratiti zlato u svoje ruke. Slušala sam Edisa i zato sam tu gdje jesam. Uvijek može bolje i radimo na tome da svaki put bude bolje. Nikad nisam na ovakvoj razini bacala da svih šest hitaca leti tako daleko, i peta serija je bila na granici 70 metara. Mislim da dobro radimo i da smo tek na pola puta naše karijere", kazala je Perković na čije se riječi nadovezao trener Edis Elkasević:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Sandra prvi put baca s ovoliko dana pauze između kvalifikacija i finala. Mi svake godine imamo novi raspored. Falilo je malo sreće, ali ne da nismo sretni, mi smo presretni. No, za 72, 73 metra falilo je malo sreće. Možda i njezin disk s kojim inače baca na svim mitinzima, ali na Svjetskom nije jer su takva pravila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković je drugo svjetsko zlato osvojila hicem od 70,31 metar. Točnije, prvakinja iz zagrebačke Dubrave dominirala je natjecanjem diskašica u Londonu pa je već u prvoj seriji bacila 69.30 metara što je rezultat koji niti jedna druga bacačica nije ostvarila ove godine. U drugoj seriji Perković je bacila još dalje, do 70.31 m, a i u trećoj je seriji prebacila 70 metara, točnije 70.28 m, dok je u četvrtoj disk sletio na 69.81 m. Bila su to tri najdulja hica natjecanja. U petoj i šestoj seriji Perković je prestupila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo