Play ponuda

'Vraćam se na led, moram pomoći dečkima'

shimmer fallback

'Odlično je ponovo biti na ledu. Nije zabavno gledati momčad s tribina. Dosta mi je suhih treninga, bicikla i dizanja utega', izjavio je Frank Banham uoči susreta 3.

16.9.2011.
14:00
Play ponuda

Hokejaši Medveščaka u petak će u trećem kolu EBEL-a u Ledenoj dvorani (19.15 sati) dočekati Graz.

Uvodne dvije utakmice, u kojima su Medvjedi upisali po jedan poraz (Linz, 2:3) i pobjedu (Znojmo, 4:3), pokazale su da će momčad biti jača nego prošle sezone, pogotovo kada se vrate važni ozlijeđeni igrači.

No, mora se razigrati još jedna napadačka linija, jer u posljednjoj utakmici opasan je bio samo prvi napadački trojac - Kinasewich, Zanoški, Day.

Nakon što je zbog ozljede prepone propustio otvaranje sezone, na led bi se trebao vratiti ponajbolji napadač Medveščaka Frank Banham.

"Odličan je osjećaj ponovo naći se na ledu. Nije bilo zabavno gledati momčad s tribina. Dosta je bilo 'suhih' treninga, vožnje bicikla i dizanja utega", rekao je Banham te dodao:

"Nisam još sto posto spreman, ali igrat ću. Vjerojatno će mi snaga biti na 80 ili 90%, ali i to će pomoći momčadi. Uostalom, nakon utakmice s Grazom imat ćemo gotovo tjedan dana do idućeg susreta, što će mi biti sasvim dovoljno da se potpuno oporavim."

Dodajmo da je Aleš Sila, slovenski vratar koji je tijekom priprema došao u Medveščak na posudbu, napustio 'medvjeđi brlog' i pridružio se drugoj momčadi Graza s kojom će nastupati u Drugoj austrijskoj ligi.

Medveščak - Graz Znojmo - Linz Vienna Capitals - Villach Olimpija - Jesenice RB Salzburg - Alba Volan KAC - slobodan.

Poredak: KAC i Linz 4 boda, Alba, Olimpija, Vienna i Medveščak dva boda...

Vezani članci:

arti-201109091125006 arti-201109030038006

Play ponuda
Play ponuda