'Vraćam se na led, moram pomoći dečkima'

'Odlično je ponovo biti na ledu. Nije zabavno gledati momčad s tribina. Dosta mi je suhih treninga, bicikla i dizanja utega', izjavio je Frank Banham uoči susreta 3.

16.9.2011.
14:00
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka u petak će u trećem kolu EBEL-a u Ledenoj dvorani (19.15 sati) dočekati Graz.

Uvodne dvije utakmice, u kojima su Medvjedi upisali po jedan poraz (Linz, 2:3) i pobjedu (Znojmo, 4:3), pokazale su da će momčad biti jača nego prošle sezone, pogotovo kada se vrate važni ozlijeđeni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mora se razigrati još jedna napadačka linija, jer u posljednjoj utakmici opasan je bio samo prvi napadački trojac - Kinasewich, Zanoški, Day.

Nakon što je zbog ozljede prepone propustio otvaranje sezone, na led bi se trebao vratiti ponajbolji napadač Medveščaka Frank Banham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan je osjećaj ponovo naći se na ledu. Nije bilo zabavno gledati momčad s tribina. Dosta je bilo 'suhih' treninga, vožnje bicikla i dizanja utega", rekao je Banham te dodao:

"Nisam još sto posto spreman, ali igrat ću. Vjerojatno će mi snaga biti na 80 ili 90%, ali i to će pomoći momčadi. Uostalom, nakon utakmice s Grazom imat ćemo gotovo tjedan dana do idućeg susreta, što će mi biti sasvim dovoljno da se potpuno oporavim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Aleš Sila, slovenski vratar koji je tijekom priprema došao u Medveščak na posudbu, napustio 'medvjeđi brlog' i pridružio se drugoj momčadi Graza s kojom će nastupati u Drugoj austrijskoj ligi.

Medveščak - Graz Znojmo - Linz Vienna Capitals - Villach Olimpija - Jesenice RB Salzburg - Alba Volan KAC - slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: KAC i Linz 4 boda, Alba, Olimpija, Vienna i Medveščak dva boda...

Vezani članci:

arti-201109091125006 arti-201109030038006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo