VIDEO: / Velika osveta Medveščaka u Ledenoj!

Hokejaši Medveščaka slavili su u Domu sportova s 3:2 protiv KAC Klagenfurta u trećoj utakmici polufinalne serije doigravanja EBEL lige i tako smanjili zaostatak u seriji na 2-1.

11.3.2012.
20:18
VOYO logo

Medvjedi su vrlo dobro otvorili utakmicu, nakon prve trećine vodili su 2:0, u 45. minuti nakon drugog gola Tomislava Zanoškog i 3:0, a potom su primili brza dva gola i odveli susret u neizvjesnu završnicu. Srećom, do kraja su uspjeli sačuvati mrežu netaknutom, te su tako vratili neizvjesnost u seriju.

U petoj minuti Ryan Kinasewich je razgalio publiku u Domu sportova na asistenciju Davida Brinea i Medvceščak je poveo 1:0. Zanoški je povećao prednost nepune četiri minute kasnije i činilo se tada da bi Medvjedi lako mogli do pobjede. Kada je Zanoški s igračem manje zabio za vodstvo 3:0 izgledalo je da je utakmica riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s time se nisu slagali u KAC-u koji je preko Johannesa Reichela i Thomasa Hundertpfunda stigao na samo gol zaostatka i do posljednjeg trenutka susreta opsjedao gol Roberta Kristana.

Ovoga puta nije bilo zamjerki na suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan što igrači nisu reagirali na procokacije igrača KAC-a, zadovoljan je i sa suđenjem i nadam se da će se tako i nastaviti", rekao je trener Marty Raymond, a s njim se složio i junak Zanoški.

"Napokon smo imali fer utakmicu, suci napravili dobar posao i pod takvim uvjetima mogli smo igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta utakmica serije na rasporedu je u utorak u Klagenfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo