LJEVICA ODZVONILA / VIDEO Japanski novinar želio probati kako udara Cro Cop: 'Bojim da će par dana na rukama hodati'

Image

'Nisam siguran da će baš gledati utakmicu raspoložen. Neka se sjeća posjeta Hrvatskoj', prokomentirao je Mirko Filipović

5.12.2022.
13:06
VOYO logo

Mirko Filipović je i dalje ogromna zvijezda u Japanu, a utakmica Vatrenih protiv reprezentacije Zemlje izlazećeg Sunca jasan je znak novinarima s Dalekog istoka da dođu u posjetu našem proslavljenom borcu.

Ugostio je Filipović ekipu s Nippon TV-a, a nakon razgovora o utakmici novinar je zamolio CroCopa da ga udari preko fokusera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Isto mu je kao da nema fokuser'

Nakon razgovora novinar me molio da udarim fokuser koji će on držati. To su me često molili za vrijeme raznih gostovanja u Japanu tokom moje karijere. Vjerojatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti", napisao je Filipović ispod videa kojeg je podijelio na svome Facebooku.

Otkrio je Mirko da je novinaru 'isto kao da nema fokuser'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, udario bih slabije, ali ako obratite pažnju, gospodin nosi tenisice. To je prvi put da je netko ušao u dvoranu u tenisicama. Imam ih i ja, ali ovo su tenisice za dvoranu. On je izvana došao prljav, blatnjav, pa ćemo malo 'prišarafit' udarac. Nisam siguran da će baš gledati utakmicu raspoložen. Neka se sjeća posjeta Hrvatskoj. Ovako želim i da naši danas igraju. Neka im se proslijedi ovo", kazao je Filipović prije nego što će isprobati izdržljivost japanskog novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je reći da se mladi Japanac nije dobro proveo.

"Gospodin sa snimke će sigurno dugo pamtiti posjet Hrvatskoj, a nekako se bojim da će idućih par dana na rukama hodati", dodao je CroCop na FB-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo