VIDEO: / Ivica na presici najavio jako težak zadatak!

Ivica Kostelić proteklih je dana dobro pazio što staviti u kovčege. U Zagrebu ga, naime, neće biti sve do siječnja i Snježne kraljice. Uoči puta na sjevernoameričku turneju koja počinje 23.

18.11.2011.
15:50
VOYO logo

"U sezonu sam ušao s operacijom, nedostajalo mi je 40 dana treninga, ali začudo sve sam nadoknadio na glečerima u Švicarskoj i Austriji. Plan priprema ostvarili smo do kraja i napravili smo više, čak i više nego što smo mislili", kazao je naš najbolji skijaš.

Koljeno, već standardno, nije najbolje, no Ivek se ne da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muči me i dalje to desno koljeno, na kojem sam, i sami znate, imao devet operacija. Osjetim kao da me zateže, ali zasad je ta bol podnošljiva. Volio bih da tako i ostane. Super sam u Söldenu ušao u sezonu, a sad samo trebam zadržati tu visoku razinu. Važno je i hoće li me skije slušati", rekao je Kostelić.

http://www.youtube-nocookie.com/v/mQrSzxru4-E?version=3&hl=en_USSnimio i montirao: Franjo Tot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz osvojena dva mala i jedan veliki kristalni Globus, motiv ne nedostaje.

"Olakšan sam. Koji su ciljevi, znat ću kad se sezona malo razvije. Ciljevi i želje nisu ista stvar, a želja mi je da ostanem u vrhu. Idemo dalje", kaže Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni osvajač svjetskog kupa sigurno neće nastupiti na dvije utrke, spustovima u Bormiju i Garmischu, a sve će ostale utrke voziti. Je li moguće ponoviti prošlogodišnji siječanj i rekordnih 999 bodova?

"Janica uvijek kaže da rekordi postoje kako bi ih se oborilo. Sad, hoću li to biti ja ili netko drugi, vidjet ćemo. Naravno da je moguće, ali bit će mi to vrlo težak zadatak", rekao je naš skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestra je bila s njim na skoro svim treninzima.

"To je olakšanje i za mene i za oca, uloga joj je da pomaže gdje god može, a njeno mi je mišljenje važno u svim stvarima, od tehnike do taktike", zaključio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo