[VIDEO] UŽASAVAJUĆI PAD KANADSKOG SKIJAŠA U PJONGČANGU: / Poletio visoko u zrak pa stravično sletio na leđa

Image
Foto: AFP

Finale je bilo dramatično i nekoliko je skijaša palo

21.2.2018.
10:02
AFP
VOYO logo

Kanađanin Brady Leman osvojio je u srijedu zlatnu medalju u skijanju slobodnim načinom u disciplini skicross na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu ispred Švicarca Marca Bischofbergera kojem je pripalo srebro.

[VIDEO] JE LI OVO NAJGORA OLIMPIJKA IKAD? Samo se spustila niz stazu pa zavapila: ‘Razočarana sam, godinama sam se spremala’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rus Sergej Ridzik, koji nastupa pod olimpijskom zastavom, osvojio je brončanu medalju iako se sudario s Kanađaninom Kevinom Druryjem. Drury se oporavio nakon sudara i pada i uspio je prijeći ciljnu ravninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno", izjavio je nakon utrke 31-godišnji Leman koji je 2010. na ZOI u Vancouveru pao i slomio nogu. "Ovo je bio ludi dan s teškom utrkom i zato je nevjerojatno biti na vrhu na ovim Olimpijskim igrama."

Leman, koji je prije četiri godine u Sočiju bio četvrti nakon pada u finalu, izrazio je nadu da će Drury to moći napraviti na sljedećim Igrama u Pekingu 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale je bilo dramatično i nekoliko je skijaša palo, a osim sudara Druryja i Ridzika, najstrašniji je trenutak bio kada je treći Kanađanin Christopher Delbosco nakon skoka teško pao na leđa. U osmini finala pao je Francuz Terence Tchiknavorian koji je slomio tibiju i bit će operiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo