Utrka otkazana u trenutku dok je Ivica bio posljednji

Treći spust sezone za skijaše, koji je u subotu trebao biti održan u talijanskoj Val Gardeni, otkazan je nakon što se niz stazu, uz velike muke, spustio 21 natjecatelj.

17.12.2011.
16:51
VOYO logo

Naime, start utrke je najprije spušten zbog prejakog vjetra, ali nakon što je 18 skijaša odradilo posao na stazi Saslong, novi udari vjetra su prisilili organizatore na privremeni prekid.

Poslije više od pola sata stanke, niz stazu su se spustila još trojica skijaša, ali kako su uvjeti bili evidentno neravnopravni za sve, šef natjecanja u Svjetskom kupu Günther Hujara je definitivno odlučio otkazati utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prekida je na prvom mjestu bio Francuz Johan Clarey (1:55.80), a najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, koji je startao prvi, nije bio nimalo uvjerljiv. Prekid je dočekao na posljednjem mjestu s 3.24 sekunde zaostatka.

Svjetski kup se nastavlja već u nedjelju u talijanskoj Alta Badiji. Na rasporedu je četvrti veleslalom sezone, a prvu vožnju postavlja Ante Kostelić. Početak utrke je u 10.30 sati, a druga je vožnja na rasporedu u 13.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo