URNEBESNI VIDEO: / Poludio kad je čuo tko je najbolja vaterpolska ekipa na svijetu; 'Ne zna ništa o Hrvatskoj, ali zato sve zna o Srbiji...'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Urnebesan video objavljen na Facebook stranci 'Chasing the Donkey Croatia & Balkans Travel'

13.12.2018.
12:30
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Na Facebook stranci 'Chasing the Donkey Croatia & Balkans Travel' objavljen je zanimljiv video. Naime, u videu se vidi kako se djeca igraju s glasovnom asistenticom Alex, odnosno platformom "Amazon Echo" (bežićni dvosmjerni bluetooth zvučnik) s kojom se može razgovarati ili tražiti da odgovori na pitanja koja vas zanimaju.

Tako su glavni akteri videa uptali Alexa tko je najbolji nogometaš svijeta. Odgovor je bio Lionel Messi. Potom su upitali tko je najbolji tenisač svijeta, Alex je odgovorila Madison Keys. Do tada ih je stariji čovjek samo promatrao i slušao, a onda su djeca upitala koji je najbolji vaterpolska momčad na svijetu. Alex je odgovorila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobro pitanje. Definitivno - Srbija!', na što je čovjek burno reagirao, počeo psovati, uzeo uređaj te ga razbio i poručio:

"Je*em ti mater i tebi i Srbiji. U mojoj kući je Srbija. Pa otkud to. Ne zna ništa o Hrvatskoj, ali zato sve zna o Srbiji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo