Medvjedi u pet minuta doživjeli katastrofu!

Primili su hokejaši Medveščaka kod Linza čak četiri gola unutar samo četiri minute i 20 sekundi igre u drugoj trećini dvoboja osmog kola drugog dijela EBEL lige. Izgubili su na kraju 5:2.

10.2.2012.
21:56
VOYO logo

Ušli su Zagrepčani u drugu trećinu s 0:0, te prvi gol primili s igračem manje na ledu nakon tri minute i jedne sekunde igre u njoj. U 28. je minuti, ponovno nakon primljenog gola s igračem manje, bilo već 4:0 za vodeću momčad EBEL lige, koja je ovom pobjedom zacementirala prvo mjesto i nositeljsku poziciju uoči doigravanja. Između golova s igračem manje, primili su igrači Martyja Raymonda još dva gola s izjednačenim snagama na ledu. Trznuli su se pretkraj druge trećine, pa su golovima Vjačeslava Truhna i Andyja Serticha unutar samo 38 sekundi igre u 34. minuti smanjili na 4:2. Pokušavali su dodatno se približiti domaćinima u završnici treće trećine, no Justin Keller je minutu i 22 sekunde prije kraja ubacio pak u praznu mrežu za konačnih 5:2. Gol i asistenciju za pobjedničku je momčad upisao bivši MedvjedMike Oulette, drugi najučinkovitiji napadač lige. U zagrebačkim dvobojima protiv njima najbližih rivala, Red Bull Salzburga i Albe Volan, Medveščakovi će hokejaši u nedjelju i utorak braniti drugo mjesto na ljestvici.

Linz – Medveščak 5:2 Olimpija – Alba Volan 3:5 Red Bull Salzburg – Klagenfurt 2:1 Redoslijed: 1. Linz 16 bodova 2. Medveščak 12 3. Alba Volan 10 3. Red Bull Salzburg 9 5. Olimpija 8 6. Klagenfurt 5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo