'Pomoći ću ako mogu, čak i ako me smatraju seronjom'

'Sa Zanoškim sam pokušavao razgovarati, ali on je odlučio otići i tu razgovor više nije pomagao. Za mene je to gotova priča i neću okrenuti glavu od njega na utakmici protiv Klagenfurta 4.

28.12.2012.
11:17
VOYO logo

Nakon odlaska miljenika zagrebačke publike Toma Zanoškog u KAC, trener Medveščaka Marty Raymond i nije baš najomiljenija 'faca' u gradu.

Navijači su mu jasno dali do znanja što osjećaju zbog odlaska svog ljubimca, a sada je otvorio dušu i objasnio kako on gleda na tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je doista bila odluka on ili ja, onda sam sretan što mi je klub iskazao povjerenje. Želim ostati gospodin pa neću iznositi detalje, ali siguran sam da će nakon sezone i navijači imati drugačiju sliku tog događaja. Sa Zanoškim sam pokušavao razgovarati, ali on je odlučio otići i tu razgovor više nije pomagao. Za mene je to gotova priča i neću okrenuti glavu od njega na utakmici protiv Klagenfurta 4. siječnja. Ako situacija bude prikladna, dat ću mu i ruku", kazao je Raymond za Sportske novosti pa dodao:

"Zar me svi moraju voljeti? Kojeg to šefa svi vole? Žao mi je što navijači nemaju cijelu sliku u tom slučaju, ali ne moraju me voljeti. Moj je posao napraviti dobar rezultat, a ne da budem nečiji miljenik. Nisam ni igračima prijatelj i to ne moram biti, ali ću ih uvijek saslušati i pomoći im ako mogu, čak i ako me neki od njih doživljavaju kao seronju", kaže Raymond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo