Loša vijest za Medveščak pred početak sezone

Kanadski napadač Brian Willsie gotovo sigurno će napustiti Medveščak početkom listopada kada mu ističe posudba. Naime, 35-godišnji hokejaš član je finskog TPS-a.

3.9.2013.
22:24
VOYO logo

Ne samo član, već igrač koji je nakon jedne sezone postao kapetan i miljenik publike zbog kojeg su i 'hladni' Finci radili navijačke koreografije.

U Zagreb je stigao u neobičnom transferu za hrvatske prilike. No, radi se o već ustaljenoj praksi u Finskoj. Zbog poreza, tamošnji klubovi posude igrača nekon europskom klubu, a on se nakon kratkotrajne posudbe vrati na vrh Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finci su tako našli rupu u zakonu, a klubovima, u ovom slučaju Medveščaku, to odlično dođe. Dobili su odličnog igrača, ali samo na kratko. U Zagrebu se nadaju da će uspjeti dogovoriti transfer, ali u utorak su Finci poslali znakovitu poruku.

"Willsie se vraća 7. listopada", rekao je sportski direktor TPS-a Ari Vuori, prenosi njegovu izjavu KHL.hr i dodatak na pitanje da li je to konačna odluka, Finac je rekao: "'Ništa nikad nije 100 posto sigurno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willsiejev povratak je očito sigurna stvar, a vjerojatno Finci pokušavaju izvući ponudu koja će ih 'izbiti iz cipela'. Hoće li Medveščak otkupiti ugovor prve zvijezde finskog kluba, saznat ćemo u roku mjesec dana. U najgorem slučaju, za 'medvjede' će igrati cijeli rujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo