TOTALNI ZAOKRET: / Medvescak vise nece biti 'kanadski' klub

17.5.2015.
12:21
VOYO logo

Hoce li to, medutim, biti i posljednja sezona Medvescaka u KHL-u zasad jos nije poznato, a odgovor ne zna ni agilni predsjednik kluba Damir Gojanovic.

"Kada smo ulazili u KHL, rekli smo tri godine i taj smo cilj ispunili jer treca sezona je pred nama. Sve vise od toga moze se smatrati bonusom. Za sada je prerano govoriti o iducim godinama, jer ne znamo ni sto ce biti sutra. Ma koliko mi bjezali iz politike, nemoguce je ne biti dio svih geopolitickih zbivanja koja nas okruzuju. Nevjerojatan je stres svaki dan kada uz sve sto radite i promatrate morate pratiti i kalkulirati hoce li necija politicka izjava ili odluka utjecati i na vas, vase poslovanje, buducnost kluba", rekao je Gojanovic za Vecernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je predsjednik kluba i veliki zaokret u slaganju momcadi. Dosad je Medvescak bio kanadska kolonija, a od iduce bi sezone u svlacionici mogao prevladavati jedan drugi jezik.

"U iducoj sezoni nasi ce navijaci moci uzivati u nesto drugacijoj igri Medvescakove momcadi - brzoj, tehnicki doradenijoj, svjezijoj... Pomladit cemo momcad, a cinit ce je desetak ruskih igraca", otkrio je Gojanovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike