TO ĆE BITI NJEZIN DRUGI NASTUP NA OI: / Prva hrvatska olimpijka otputovala u Rio de Janeiro

Image

Jedriličarka Tina Mihelić u petak je kao prva među hrvatskim sportašima otputovala u Rio de Janeiro gdje će se od 5. do 21. kolovoza održati olimpijske igre.

22.7.2016.
13:11
VOYO logo

"Kvalitetno sam se pripremila i očekujem dobre rezultate na OI. Međutim, jedrenje je nepredvidiv sport i teško je prognozirati," kazala je svjetska prvakinja iz 2013. i dvostruka europska prvakinja (2009, 2010).

Zlato brani Kineskinja Xu Lija

Za 28-godišnju Opatijku, koja već godinama živi u Splitu i nastupa za Labud, bit će to drugi nastup na Olimpijskim igrama, nakon OI London 2012., a prvi plov u klasi Radial očekuje je 8. kolovoza u Marini da Gloriji. Zlato u Brazilu branit će Kineskinja Xu Lija koje će ponovo biti jedan od glavnih kandidata za odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Osim nje još osam do deset cura kandidira za medalju. I ja se nadam medalji, imam šanse," dodala je Tinka, kako joj je je nadimak.

'Imat ćemo dobre uvjete'

Mihelić je zadovoljna što će jedriličari na OI u Rio de Janeiru biti smješteni blizu marine, pa neće mnogo vremena trošiti na transport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super je to što smo smješteni blizu borilišta. Nećemo puno putovati do marine. Imat ćemo dobre uvjete. Nadam se da će i osiguranje biti dobro i da nas čekaju dobri uvjeti na moru," kazala je.

S njom su se u Rio krenuli su i trener Dario Kliba te vođa ekipe Marko Mišura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike