Svjetska krema stigla u Zagreb! Najbolja poslala poruku Hrvatima

3.1.2013.
10:36
VOYO logo

Najbolje svjetske skijašice stigle su u Zagreb na žensku utrku Snježne kraljice koja se održava ovoga petka.

Trenutačno vodeća skijašica u ukupnom poretku Svjetskog kupa, Slovenka Tina Maze, kaže da bi voljela pobijediti u Zagrebu jer joj je to jedan od nedosanjanih snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem puno navijača iz Slovenije, oni su mi jako važni, ali to ipak nije najbitnije, jer Hrvati uvijek navijaju za mene kao da sam njihova", izjavila je Maze.

Fantastično je, kaže, što u Zagreb prvi put dolazi u ulozi vodeće zvijezde, jer joj se to do sada nije događalo. Iako je sezona dugačka, Tina je uvjerena da joj nijedna druga skijašica više ništa ne može i da je njezina prednost od gotovo 500 bodova nedostižna. Željela bi, međutim, jednog dana pobijediti u svim disciplinama jer je to rijetkima uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirana u ukupnom poretku, Njemica Maria Hoefl Riesch, nada se da će na Sljemenu uspjeti sastaviti dvije solidne utrke bez većih pogrešaka. Kako joj je uvijek cilj biti što bolja u slalomu i probiti se na pobjedničko postolje, vjeruje da joj to može uspjeti i u Zagrebu.

"Tina Maze je u dobroj formi, postigla je ono što ni Janici nije pošlo za rukom, na gotovo svakoj utrci je na postolju. Ne mogu utjecati na to što ona čini, tako da pokušavam biti što bolja, koncentrirati se na sebe i izvući što više iz utrke. Ne razmišljam o tome hoću li je moći dostići, duga je sezona", istaknula je Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo