'Taj će me gol koštati mnogo rundi!'

I on je dočekao taj trenutak. Mladi bek Medveščaka Ivan Šijan zabio je prvi gol u EBEL ligi, i to baš na gostovanju kod najskuplje momčadi lige Red Bull Salzburga (poraz 3:4 u produžetku).

2.2.2012.
15:15
VOYO logo

"Kada mi je Sertić proslijedio pak i kada sam vidio poluprazna vrata, kroz glavu mi je proletjelo da moram zabiti. Instinktivno sam zapucao i, srećom, u idućem trenutku pak je bio u mreži", opisao je svoj prvijenac Šijan i dodao:

"Neopisivo sam se dobro osjećao, taj prvijenac je zaista poseban trenutak. Prvi je najteži, nadam se da će sada biti lakše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suigrači su mu sačuvali pak, donijeli su mu ga na kraju trećine.

"Imat će posebno mjesto u vitrini s trofejima", kaže Šijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijaciju zbog prvog gola nije doživio.

"Nije bilo razloga za preveliko slavlje, ipak smo izgubili u produžetku. Rundu suigračima još nisam platio, dapače oni su me počastili slatkišima dok smo stajali na benzinskoj crpki pri povratku iz Salzburga", rekao je mladi Zagrepčanin i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, svjestan sam da će me taj pogodak dosta koštati, jer uza suigrače morat ću počastiti i prijatelje, ha-ha".

Medvjedi su se bodom iz Salzburga učvrstili na drugome mjestu na ljestvici, no nemaju vremena za opuštanje. Već u petak na Šalatu stiže Olimpija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam utakmice na Šalati, to je moj hokejaški dom, ondje sam počeo trenirati već s četiri godine", rekao je Šijan.

Ne boji se temperature od 10 Celzijevih stupnjeva ispod ništice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam na Šalati i po većoj hladnoći. Doduše, sada će možda biti teže jer većinu utakmice ipak sjedim na klupi", zaključio je bek Medveščaka.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo