Švicarac popušta Ivici: 'Liječnici će reći svoje!'

Vodeći skijaš Svjetskog kupa, Švicarac Beat Feuz, ipak bi mogao propustiti subotnji veleslalom u Kranjskoj Gori budući da stanje njegova koljena nije zadovoljavajuće.

9.3.2012.
14:19
VOYO logo

Feuz se nakon treninga u četvrtak i petak u austrijskom Hinterreitu žalio na bol u koljenu koje ga muči već dulje vrijeme. Unatoč tome je odlučio putovati u Kranjsku Goru.

"Tek ćemo u subotu odlučiti hoću li nastupiti. Fizioterapeuti i liječnici će reći svoje", objasnio je Feuz. Švicarac, podsjetimo, ima 115 bodova više od Austrijanca Marcela Hirschera i 207 od našeg Ivice Kostelića koji se nakon oporavka od ozljede vraća utrkama upravo u Kranjskoj Gori. Ivica Kostelić prenio je dojmove s posljednjeg treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dobro. Kao i obično, treba mi nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i da bolovi nestanu. Snijeg je tvrd, no teško mi je reći što možemo očekivati u subotu jer na treningu veleslaloma nisam baš postigao dobre rezultate. Nadam se da mogu osvojiti bodove, a to bi bio dobar trening za nedjeljni slalom", kaže naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo