SVAKA ČAST, PROFESORE: / Ivica Kostelić se pohvalio fantastičnim uspjehom izvan skijaških staza

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić ne posustaje. Iako će uskoro napuniti 37 godina, sprema se za novu sezonu u Svjetskom kupu.

15.10.2016.
20:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi bi nastup mogao imati sljedeći mjesec u slalomu u finskom Leviju, ali moguće je da će se za jedino mjesto koje Hrvatska ima morati boriti s kolegama iz reprezentacije u internim kvalifikacijama. Kostelić je realan i priznaje da više nije na dovoljno visokoj razini u slalomu da bi se mogao boriti za pobjede.

Šanse u kombinaciji

"Za kombinaciju još uvijek mislim, kad bi se stvari posložile, da se tu može pobijediti. To sada govorim iz aktualne perspektive, no to na utrkama tek moramo vidjeti. Uostalom, i ove sezone će se voziti samo dvije kombinacije plus ona na Svjetskom prvenstvu", istaknuo je Kostelić u intervjuu za Večernji list.

Imao je Ivica u posljednje vrijeme i akademskih obveza i odradio ih je za svaku pohvalu.

"Završio sam preddiplomski studij povijesti na Hrvatskim studijima. Posljednji ispit, hrvatsku etnologiju, dao sam u petak i sada moram napraviti završni rad. Sada sam 'bakalar', no upisat ću odmah i diplomski studij. Prosjek ocjena mi je 4,77. Nije loše, zar ne?", pitao je Kostelić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali