'Sutra ćeš osvojiti milijun eura! A ona meni: Pa kaj?'

Tvorac hrvatskog skijaškog čuda, Ante kostelić, briljira prije najvažnije utrke sezone.

25.12.2011.
17:22
VOYO logo

"Janica je odlična cura, ali pomalo introvertirana. Ivicu zanima više stvari. Previše. Evo, gitara. Kod njega to nije tra-la-la-la-la. On vježba gitaru po pet sati. Tako se koncentrira. A kad sam pitao nekad Janicu što ona radi, kaže 'gledam u plafon'. S njom nemate problema 'u glavi' ni sekunde. Ona je na Olimpijskim igrama do 6 ujutro diskutirala s Anom Jelušić. Ona ima glavu za sport. Nju ne zanima ni novac. Ja joj kažem, 'sutra ćeš osvojiti milijun eura', a ona 'pa kaj'", ispričao je legendarni Ante Kostelić za Sportske.

Naravno, sve ovih dana najviše zanima može li Ivica ponoviti prošlogodišnji fantastični siječanj, u kojem je praktički osigurao naslov pobjednika Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo mi to baš puno gađati. Nije to pikado. Mi smo i prije znali nanizati 4-5 pobjeda. Tako nam dođe. Na način na koji se pripremamo forma uvijek dođe u sredini. Pazi, tak’ se moraš odlučiti, ne možeš drukčije", kaže Gips.

Zaista, nema se tu što reći. Ivica je prvi u poretku slaloma, u sjajnoj je formi, a Crveni spust je spreman. Slavna sljemenska staza ovoga je vikenda prošla službenu FIS-ovu snježnu kontrolu koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa te su Sljemenske utrke i službeno potvrđene od strane FIS-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontrolor FIS-a je ovom prilikom bio Filip Gartner iz Maribora, koji je bio jako zadovoljan viđenim kao i snježnom situacijom na Sljemenu te je službeno dao zeleno svijetlo za Sljemenske utrke. U Gartnerovoj pratnji bili su vođa natjecanja Reno Fleiss i Igor Žiljak (vođa zasnježenja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike