JEDNI OD NAJVEĆIH / Kansas City Chiefs su nova NFL dinastija: 'Sad možemo pričati o tome'

Image
Foto: Profimedia

Chiefsi imaju sad četiri Super Bowl naslova i izjednačili su se s Green Bay Packersima i New York Giantsima na petom mjestu najvećih NFL klubova ikad

12.2.2024.
8:57
Profimedia
VOYO logo

Prije Super Bowl LVIII, Kansas City Chiefsi nisu puno pričali, iz kluba nitko previše nije htio govoriti, komunicirati o tome da mogu postati prava, iskonska - NFL dinastija.

Image
EPSKA NOĆ U VEGASU /

Taylor u ekstazi zbog Travisa i Ushera na koturaljkama: Ovo su najbolji trenuci Super Bowla

Image
EPSKA NOĆ U VEGASU /

Taylor u ekstazi zbog Travisa i Ushera na koturaljkama: Ovo su najbolji trenuci Super Bowla

U nedjelju na ponedjeljak po hrvatskom vremenu Chiefsi su zauzeli svoje mjesto među najvećima svih vremena pobjedom 25-22, čime su postali četvrta franšiza koja je osvojila tri Super Bowla u razdoblju od pet godina i prva koja je osvojila uzastopna prvenstva u 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiefsi imaju sad četiri Super Bowl naslova i izjednačili su se s Green Bay Packersima i New York Giantsima na petom mjestu najvećih NFL klubova ikad. Priča oko nove NFL dinastije može početi...

"Znam da je ovo jedna od najvećih momčadi svih vremena, ako pričamo o najvećima", rekao je tight end Travis Kelce nakon pobjede. Kelce je uz Mahomeyja najveća zvijezda Chiefsa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu kroz koju sam uspio proći već tri puta i svaki put je sve slađa i slađa. Sad nas možete zvati dinastijom. Možete nas zvati kako god želite, u biti, nama svejedno. Ono što znam je da imamo nešto posebno, puno puno posebnije od onoga što ste stvarno vidjeli u NFL-u", dodao je Kelce.

Quarterback Patrick Mahomes ispolirao je vlastitu ostavštinu predvodeći Chiefse u pobjedničkoj borbi i svojoj trećoj nagradi za MVP-a Super Bowla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiefsi su izgledali ranjivije tijekom regularne sezone nego u bilo kojem trenutku otkako je Mahomes postao njihov početni bek i izgledali su slično nesigurno u prvom poluvremenu u Las Vegasu.

U napadu su ih svladali 49ersi na početku utakmice. Tri puta su pogriješili u prve dvije četvrtine i još dva puta kasnije i srećom izgubili su samo jednu. Chiefsi su krajem druge četvrtine gubili 10-0. Ali, kao što su radili u oporavku od dvoznamenkastog zaostatka u svakoj od druge dvije pobjede na Super Bowlu s Mahomesom na poziciji beka, vratili su se. Mahomes je nevjerojatan quarterback, ikona, jedan od najvećih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kansas City Chiefsi nikad nisu autsajderi, jednom za svagda morate to znati," kazao je Mahomes s podija prvenstva kojeg je pratila čitava Amerika.

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo