SRPSKI MEDIJI NAPALI NAŠE VATERPOLISTE: / 'Kukavice! Hrvati namjerno izgubili da izbjegnu Srbiju'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Srpski mediji nisu štedjeli hrvatske vaterpoliste nakon kalkulantskog poraza od Francuske (8-9) u posljednjem kolu grupne faze natjecanja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

15.8.2016.
8:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je porazom od Francuza prepustila prvo mjesto u skupini Španjolskoj, te na taj način izbjegla četvrtfinalni okršaj protiv svjetskog i europskog prvaka Srbije koja je u skupini A osvojila četvrto mjesto. Na ovaj će način Tuckovi izabranici u četvrtfinalu igrati protiv Rudićeva Brazila, a ako ga prođu, čeka ih bolji iz dvoboja Mađarska - Crna Gora.

HTJELI IZBJEĆI SRBIJU!? Hrvatski vaterpolisti ušli kalkulantski, pa izgubili od momčadi koja dosad nikoga nije svladala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su u Hrvatskoj uvjereni kako je naša reprezentacija namjerno izgubila od Francuske, a jednako razmišljaju i u susjednoj državi.

"Kukavice! Hrvati namjerno izgubili kako bi izbjegli Srbiju", ističu u naslovu Vesti, a u tekstu objašnjavaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudne stvari događale su se u grupi B na vaterpolo turniru na Olimpijskim igrama budući da su se momčadi jednostavno utrkivale da izbjegnu prvo mjesto i eventualni susret sa Srbijom već u četvrtfinalu. Najočigledniji primjer namjerno izgubljene utakmice je dvoboj Hrvatske i Francuske budući da su još uvijek aktualni olimpijski prvaci izgubili od momčadi koja do ovog meča nije imala trijumf - Francuske. Nešto slično je napravila i Italija koja je za svaki slučaj dozvolila reprezentaciji SAD-a da je svlada s uvjerljivih 10-7."

HOĆE LI IM SE KALKULIRANJE OSVETITI? Hrvatski vaterpolisti doznali suparnika u četvrtfinalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘ČUDNA UTAKMICA’: Hrvatski vaterpolisti objasnili šokantni poraz od Francuske

Na sličan način reagirao je i Kurir koji donosi naslov "Ispunili cilj: Hrvatski vaterpolisti namjerno izgubili meč na OI da bi izbjegli Srbiju". Telegraf, pak, u naslovu ističe "Hrvati pobjegli s crte srpskim delfinima! (Ne)očekivano izgubili od Francuske!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo