EP: / Teška grupa za Srbiju

Aktuelni evropski vicešampioni igraće u grupi sa Francuskom, Poljskom i Rusijom

22.6.2013.
2:30
VOYO logo

Muška rukometna reprezentacija Srbije igraće u C grupi prvenstva Evrope u Danskoj sa selekcijama Francuske, Poljske i Rusije, određeno je žrebom u Herningu.

Evropska rukometna federacija (EHF) svrstala je prošle nedelje našu selekciju u prvi šešir kao kontinentalnog vicešampiona na ovom takmičenju, zajedno sa reprezentacijama Danske, Hrvatske i Španije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Svaka ekipa iz grupe je kvalitetna. Francuska je jedna od najboljih poslednjih godina, Poljska ima vrlo dobar tim, Rusija takođe, njih znamo. Svaku ekipu koja se kvalifikovala na Evropsko prvenstvo čine kvalitetni i iskusni igrači, ali ako hoćemo nešto da napravimo treba dosta sreće i volje. Mi smo isto dobri, tako da se nadam da ćemo to i pokazati na EP u Danskoj - izjavio je povodom žreba selektor "orlova" Ljubomir Vranješ.

Sastavi grupa na EP 2014. u Danskoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa A: Danska, Češka, Makedonija, Austrija Grupa B: Španija, Island, Mađarska, Norveška Grupa C: Srbija, Francuska, Poljska, Rusija Grupa D: Hrvatska, Švedska, Belorusija, Crna Gora

Prvenstvo Evrope za rukometaše na programu je od 12. do 26. januara 2014. godine, a domaćini su četiri danska grada - Alborg, Arhus, Herning i Kopenhagen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike