Sportski.net dijeli ulaznice za Medveščak!

Hokej se vratio u Zagreb. Od petka do nedjelje Zagrepčane čeka pravo sportsko rashlađenje i novi hokejski izazovi u Domu sportova – Memorijalni turnir 'Ferdo Spajić'. Sportski.

31.8.2011.
12:57
VOYO logo

Od petka do nedjelje, tri dana zaredom, hokejaši Medveščaka će u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostiti vrhunske europske hokejske klubove: češke HC VITKOVICE, švicarski EV ZUG i njemački EHC MÜNCHEN.

Elitno europsko sportsko društvo i organizacija drugog izdanja Memorijalnog turnira uvod su u sportske zanimljivosti kojima će vodstvo, igrači i navijači Medveščaka obilježiti 50. sezonu kluba koja se slavi upravo ove sezone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon uspješne realizacije prvog Memorijalnog turnira 'Ferdo Spajić', na kojem su gostovale momčadi EC KAC, VSV i HK Jesenice, cilj nam je bio na drugom izdanju turnira publici pružiti još veći hokejski užitak. U drugoj sezoni turnira, sportski tim Medveščaka u Zagreb dovodi klubove koji nisu sudionici regionalne lige EBEL i koje zagrebačka publika nema prigode vidjeti na domaćem ledu. 'Biografije' klubova koji stižu, uz popularnost i snagu zagrebačkih Medvjeda čiji će novi sastav do tada biti kompletiran, garantiraju neviđenu sportsku zabavu na ledu, a Zagreb ovime još jednom, nakon iznimnih uspjeha u ligi EBEL i nakon organizacije hokejskog spektakla ARENA ICE FEVER, upisujemo na hokejsku kartu Europe kao istaknutu sportsku i hokejsku lokaciju!", najavio je 2. Memorijalni turnir 'Ferdo Spajić' njegov direktor i inicijator Ivan Spajić.

John Hećimović, hokejaš Medveščaka i ljubimac zagrebačke publike raskinuo je ugovor s klubom. Vodstvo kluba i Hećimović jutros su potpisali predsporazumni raskid suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Hećimović i Medveščak zajednički su došli do dogovora o prekidu suradnje te uvjetima raskida, a obje strane navode kako se razilaze u isključivo pozitivinim i prijateljskim odnosima. Razloge raskida suradnje obje strane smatraju poslovnom tajnom i kao takve ih ne žele dalje komentirati.

Hećimović će biti na probi u ljubljanskoj Olimpiji, a konačni raskid sa zagrebačkim Medveščakom stupa na snagu sredinom rujna ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući angažmanu u zagrebačkom klubu Hećimović bi do tada i službeno trebao postati član hrvatske nacionalne hokejske reprezentacije.

Vezani članci: arti-201108110633006 arti-201108260754006 arti-201108020662006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo