Play ponuda

Sportski.net dijeli ulaznice za Medveščak!

shimmer fallback

Hokej se vratio u Zagreb. Od petka do nedjelje Zagrepčane čeka pravo sportsko rashlađenje i novi hokejski izazovi u Domu sportova – Memorijalni turnir 'Ferdo Spajić'. Sportski.

31.8.2011.
12:57
Play ponuda

Od petka do nedjelje, tri dana zaredom, hokejaši Medveščaka će u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostiti vrhunske europske hokejske klubove: češke HC VITKOVICE, švicarski EV ZUG i njemački EHC MÜNCHEN.

Elitno europsko sportsko društvo i organizacija drugog izdanja Memorijalnog turnira uvod su u sportske zanimljivosti kojima će vodstvo, igrači i navijači Medveščaka obilježiti 50. sezonu kluba koja se slavi upravo ove sezone!

"Nakon uspješne realizacije prvog Memorijalnog turnira 'Ferdo Spajić', na kojem su gostovale momčadi EC KAC, VSV i HK Jesenice, cilj nam je bio na drugom izdanju turnira publici pružiti još veći hokejski užitak. U drugoj sezoni turnira, sportski tim Medveščaka u Zagreb dovodi klubove koji nisu sudionici regionalne lige EBEL i koje zagrebačka publika nema prigode vidjeti na domaćem ledu. 'Biografije' klubova koji stižu, uz popularnost i snagu zagrebačkih Medvjeda čiji će novi sastav do tada biti kompletiran, garantiraju neviđenu sportsku zabavu na ledu, a Zagreb ovime još jednom, nakon iznimnih uspjeha u ligi EBEL i nakon organizacije hokejskog spektakla ARENA ICE FEVER, upisujemo na hokejsku kartu Europe kao istaknutu sportsku i hokejsku lokaciju!", najavio je 2. Memorijalni turnir 'Ferdo Spajić' njegov direktor i inicijator Ivan Spajić.

John Hećimović, hokejaš Medveščaka i ljubimac zagrebačke publike raskinuo je ugovor s klubom. Vodstvo kluba i Hećimović jutros su potpisali predsporazumni raskid suradnje.

John Hećimović i Medveščak zajednički su došli do dogovora o prekidu suradnje te uvjetima raskida, a obje strane navode kako se razilaze u isključivo pozitivinim i prijateljskim odnosima. Razloge raskida suradnje obje strane smatraju poslovnom tajnom i kao takve ih ne žele dalje komentirati.

Hećimović će biti na probi u ljubljanskoj Olimpiji, a konačni raskid sa zagrebačkim Medveščakom stupa na snagu sredinom rujna ove godine.

Zahvaljujući angažmanu u zagrebačkom klubu Hećimović bi do tada i službeno trebao postati član hrvatske nacionalne hokejske reprezentacije.

Vezani članci: arti-201108110633006 arti-201108260754006 arti-201108020662006

Play ponuda
Play ponuda