Dan za pamćenje: Nevjerojatno što su Slovenci izveli u Sočiju!

Slovenci će pamtiti ovaj dan. Nakon što je Tina Maze osvojila svoje drugo zlato u Sočiju, slovenski hokejaši su kreirali senzaciju razbivši Austriju.

18.2.2014.
12:17
VOYO logo

Slovenska reprezentacija u hokeju na ledu ostvarila je vjerojatno najveću pobjedu u svojoj povijesti. U ogledu osmine finala na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju pobijedila je Austriju 4-0 (2-0, 1-0, 1-0), a u četvrtfinalu će igrati protiv Švedske.

U istom danu u kojem je Tina Maze osvojila svoju drugu zlatnu olimpijsku medalju u Sočiju, u veleslalomu, slovenski hokejaši odigrali su iznimno kvalitetnu utakmicu u osmini finala protiv Austrije, te izborili četvrtfinale protiv Šveđana, olimpijskih pobjednika iz Torina prije osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenija je bila čvrsta u obrani, bivši Medveščakov vratar Robert Kristan obranio je svih 30 udaraca prema njegovom golu, te razigrana i efikasna u napadu.

Najbolji slovenski igrač Anže Kopitar poentirao je u šestoj minuti s igračem više, a posebno je bio vrijedan pogodak Jana Urbasa u 12. minuti, jer je postignut s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabahudin Kovačević je u 24. minuti povisio na 3-0, a točku na i stavio je Jan Muršak nepune tri minute prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo