SLAVNA SRPSKA RUKOMETAŠICA IZNENAĐENA SENZACIJOM HRVATSKE NA EURU: / 'Pa za pola njih nisam ni čula'

Image
Foto: Profimedia

Srbiji je jedna od izlika za poraz bio i izostanak najbolje igračice Andreje Lekić, najbolje svjetske rukometašice

26.12.2020.
21:55
Profimedia
VOYO logo

Senzacionalan uspjeh i osvojena bronca hrvatskih rukometašica na Euru u Danskoj odjeknula je u cijeloj regiji pa i u Srbiji. Hrvatska se baš sa Srbijom sudarila u grupnoj fazi i nanijela im je težak poraz.

Srbiji je jedna od izlika za poraz bio i izostanak najbolje igračice Andreje Lekić, najbolje svjetske rukometašice, kojoj je pukla Ahilova tetiva. No, baš je Lekić nakon prvenstva rekla da je bila oduševljena uspjehom Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

SerbianÕs player Lekic Andrea is pictured during a handball match of the EHF Euro 2018, between Serbia and Poland at the XXL hall, in Nantes western France, on November 30 2018.//SALOM-GOMIS_h009/Credit:SEBASTIEN SALOM GOMIS/SIPA/1811302050,Image: 399463430, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Ono što je Hrvatska napravila na ovom Europskom prvenstvu je neka rukometna bajka i smatra se nemogućom misijom. Je li pomoglo to što nije bilo pritiska – ne znam, ali im skidam kapu. Borile su se kao lavice. Ja pola igračica iz reprezentacije Hrvatske nisam znala. Ali kapa dolje, sada sam ih definitivno sve upoznala", rekla je Lekić za Meridian Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo