SKANDALOZNO: / Trener godinama zlostavljao mladu gimnastičarku; otkrivena zastrašujuća istina koja je zgrozila javnost

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Skandalozni slučaj u japanskoj gimnastici

18.10.2018.
12:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Najpoznatiji španjolski dnevni sportski list Marca na svojoj web stranici objavio je skandalozan video na kojem je japanski trener Yuto Hayami ošamario mladu 19-godišnju japansku gimnastičarku Saeau Miyakawu koja se sprema za nastup na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokyju...

DVOJICA REPREZENTATIVACA PRETUKLA UGLEDNOG POLITIČARA: Šokantne scene u Moskvi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaradio suspenziju

Trener je momentalno suspendiran, a mlada gimnastičarka izašla je pred medije kako bi se referirala o slučaju. Priznala je kako je njezin trener ponekad na treningu zna udariti kako bi je, pazite sad ovo - motivirao. No, unatoč tome Miyakawa i dalje želi raditi sa svojim trenerom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što posebno zabrinjava i što je istaknula i Marca je činjenica da se takve stvari često događaju u gimnastici. Prema pisanju Španjolaca, japanska gimnastička federacija objavila je kako su se takve stvari događale između Hayame i Miyakawe već zadnjih pet godina.

Slučaj zgrozio sportsku javnost

Slučaj je zgrozio sportsku javnost, ali je i otkrio, javlja Antena 3, teške i brutalne metode koje se koriste u japanskoj gimnastici. Stoga, postavlja se pitanje; koje su granice i ima li ih uopće na putu do uspjeha?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su Chieko Tsukahara i Mitsuoa Tsukahara, muž i žena, inače poznata i bitna imena u japanskom gimnastičkom Savezu, također suspendirani jer ništa nisu napravili kako se takve stvari ne bi više događale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo