SENZACIJA U KOMBINACIJI U LENZERHEIDEU: / Slovenka prva startala u drugoj vožnji i završila treća, pobjeda za Holdener

Image
Foto: AFP

Za Popović, koja je zauzela 21. mjesto s vremenom 2:05.88, ovo je treći put da je u karijeri osvojila bodove, prvi put ove sezone

26.1.2018.
14:11
AFP
VOYO logo

Švicarka Wendy Holdener pobjednica je kombinacije koju su skijašice u petak vozile u Lenzerheideu, dok je hrvatska skijašica Leona Popović zauzela 21. mjesto i tako došla do prvih bodova ove sezone.

Wendy Holdener je do prvog mjesta došla odličnom slalomskom vožnjom, nakon što je u super G-ju bila četvrta. Do pobjede, treće u karijeri, stigla je s vremenom 2:01.18. Drugoplasirana Talijanka Marta Bassino, koja je u super G-ju dijelila četvrto mjesto sa Švicarkom, imala je vrijeme 2:02.73, dok je Slovenka Ana Bucik, 30. u super G-ju, s najboljim slalomskim vremenom ostvarila ukupno vrijeme 2:02.74 i tako zauzela treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shiffrin i dalje vodeća u ukupnom poretku

Za Popović, koja je zauzela 21. mjesto s vremenom 2:05.88, ovo je treći put da je u karijeri osvojila bodove, prvi put ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća nakon super G-ja Lindsey Vonn je nakon slalomske vožnje zauzela četvrto mjesto (2:03.06).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poretku skijašica u kombinaciji prva je današnja pobjednica sa 100 bodova, druga je Bassino sa 80 bodova, a treća je Bucik sa 60 bodova. Popović je 21. sa 10 bodova.

U ukupnom poretku skijašica vodi Amerikanka Mikaela Shiffrin, koja se danas nije natjecala, sa 1.477 bodova, druga je Holdener koja je napredovala dva mjesta, sa 686 bodova, a treća je Njemica Viktoria Rebensburg sa 634 boda. Popović je 109. sa deset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo