JEDNA JEDINA /

Sandra se oglasila dan nakon kraja Igara i otkrila planove za budućnost

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Budući da su Igre službeno završile, Sandra je time iskoristila priliku da se obrati svojim pratiteljima na Instagramu

12.8.2024.
11:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sandra Elkasević u Parizu je odnijela broncu u svojoj već čuvenoj disciplini, bacanju diska. Nakon Tokija, gdje je završila četvrta, medalja iz Pariza treća je u njezinoj kolekciji olimpijskih odličja uz još dva zlata - jedno iz Londona i jedno iz Rio de Jainera.

Naravno, kad se sve zbroji, ukupan je broj njezinih medalja 15, od čega je 11 zlatno! Budući da su Igre službeno završile, Sandra je time iskoristila priliku da se obrati svojim pratiteljima preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim Vam zahvaliti na Vašoj vjeri, Vašoj snazi i Vašoj podršci .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća hvala mojoj obitelji i timu koji su uvijek tu uz mene, kroz sve ove godine, u lijepe i ponekad manje lijepe trenutke . Volim vas, bez vas to stvarno ne bih uspjela.

Također i velika hvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Hrvatskom atletskom savezu što mi pružate podršku i sigurnost za ostvarenje naših zajedničkih ciljeva.

Ovo su moje 4. Olimpijske igre, nakon dva olimpijska zlata, četvrtog mjesta u Tokiju, za mene i cijeli moj tim ova je bronca baš zlatnog sjaja.
Preko 15 godina moje seniorske karijere, ljubavi, žrtve, odricanja … sve je to okrunjeno s 15 velikih medalja. 11 zlata, 2 srebra i 2 bronce, ali moje srce je još uvijek puno i još uvijek gleda prema naprijed. Tako da ćemo se još gledati na sportskim terenima.

Hvala vam još jednom! Voli vas vaša Discus Queen!" napisala je Sandra u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo