Rukometašice: Idemo na zlato!

Devojke tvrde da nema ni govora o umoru

21.12.2013.
17:04
VOYO logo

Posle pobede nad Poljskom od 24:18 u polufinalu Svetskog prvenstva, rukometna reprezentativka Srbije Sanja Damnjanović sa optimizmom dočekuje borbu za titulu, piše "Blic Sport".

Srbija će ime protivnika znati posle drugog polufinalnog meča, u kom se od 20:45 sastaju Danska i Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Svejedno nam je ko će biti naredni protivnik. Pokazale smo da protiv najboljih i najtežih idemo dalje. Sa jedne strane Danska, druge Brazil, ali zaista nije bitno. Neće se postavljati pitanje umora, kad smo preživele Norvešku i Koreju, nećemo se zadovoljiti ovim -, rekla je Damnjanovićeva.

Jovana Risović je menjala Katarinu Tomašević na golu, a priliku je iskoristila tako što je odbranila čak 6 od 10 šuteva protivnicama. Od toga, imala je učinak 4/4 na kraju prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nema opuštanja, to smo i sada pokazale. Hladne glave smo ušle u meč i nismo htele da dozvolimo prošlogodišnji scenario, kad smo ostali bez odličja. Ispoštovan je dogovor, zato smo bile ovako ubedljive, a mogle smo da slavimo i ubedljivije. Svaka čast i Dragici Đurić koja radi sa mnom i Katarinom Tomašević, fantastično nas je spremila -, rekla je Risovićeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo