Play ponuda

DUGOOČEKIVANA OBJAVA IZ BRLOGA: / Iz Medveščaka napokon otkrili gdje će se natjecati sljedeće sezone

Image

Najbolji hrvatski hokejaški klub Medveščak nakon četiri sezone provedene u KHL-u od sljedeće će se sezone ponovno natjecati u EBEL prvenstvu, objavio je klub u srijedu.

15.3.2017.
12:34
Play ponuda

Predsjedništvo EBEL-a početkom ožujka potvrdilo je kako je Medveščak ispunio sve zatražene uvjete te kako se iduće sezone može priključiti EBEL ligi kao punopravni član, a što je Medveščak u srijedu i učinio.

Image
LIGA PO MJERI: /

Hokejaši Medveščaka su ispunili sve uvjete i vraćaju se u EBEL

Image
LIGA PO MJERI: /

Hokejaši Medveščaka su ispunili sve uvjete i vraćaju se u EBEL

"Zahvaljujem svim klubovima EBEL-a kao i samom Predsjedništvu lige što su nam omogućili natjecanje u ovom prvenstvu i radujem se iduće sezone na zagrebačkom ledu gledati susrete 'medvjeda' s najboljim klubovima iz regije - Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke i Italije. S ovom službenom potvrdom ujedno započinju i naše službene pripreme za iduću EBEL sezonu. Sigurno je kako ćemo učiniti sve da Medveščak i dalje bude kvalitetan protivnik u prvenstvima u kojima se natječe, te je sigurno kako će naši navijači i dalje uživati u profesionalnom hokeju i emocijama koje donosi", izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Medveščak je igrao u EBEL-u od 2009. do 2013. godine kada je uslijedio prelazak u KHL, po snazi drugu najbolju hokejašku ligu na svijetu. Tijekom četiri sezone u KHL-u Medveščak je jednom, u svojoj prvoj godini, uspio izboriti i plasman u doigravanje.

Play ponuda
Play ponuda