POVRATAK U BUDUĆNOST: / Kultni film promašio sportsku senzaciju godine!

Image
Foto: ELSA
22.10.2015.
11:22
ELSA
VOYO logo

Metsi su u četvrtoj utakmici finala NL-a slavili u Chicagu sa 8-3 i tako stigli do svog prvog ulaska u "World Series" nakon 2000. godine kada su izgubili od gradskih suparnika Yankeesa, dok na naslov čekaju od 1986. kada su po drugi put podigli pobjednički pehar.

Metsi ih pomeli

Ponovno se istaknuo udarač Daniel Murphy koji je šestu utakmicu zaredom postigao "home run" i tako postavio novi rekord po broju uzastopnih utakmica s optrčavanjem u povijesti MLB-a, a to mu je donijelo i naslov najkorisnijeg igrača finala lige. Cubsi, koji su svoj posljednji naslov prvaka osvojili još davne 1908. godine, a u "World Seriesu" su posljednji put igrali 1945., tako su produžili svoj post i demantirali kultni filmski serijal 'Povratak u budućnost' u kojem je pokazano kako Cubsi 2015. godine osvajaju naslov prvaka. Čarobni scenarij je ipak izostao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta utakmica, koja je završila rezultatom 8-3 bila je ujedno i najuvjerljivija pobjeda Metsa u seriji, nakon 4-2 u prvoj, 4-1 u drugoj i 5-2 u trećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto još živ

Toronto Blue Jaysi 7-1 pobjedom protiv Kansas City Royalsa u petoj utakmici finala AL-a na svom stadionu produžili su nadu u plasman u finale, prvi nakon 1993. godine, no za to će im trebati i dvije uzastopne pobjede u gostima protiv prošlogodišnjih finalista. Dan nakon teškog 2-14 poraza u četvrtoj utakmici Blue Jaysi su uzvratili sjajnom igrom u obrani koju je predvodio bacač Marco Estrada, dok se ključnim napadačkim trenutkom pokazao "double" Troya Tulowitzkog u šestom odsječku igre koji je omogućio čak trojici njegovih suigrača da postignu "run" i povećaju prednost svoje momčadi sa 2-0 na 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blue Jaysi dosada su dva puta igrali u "World Seriesu" i oba puta osvojili naslov (1992, 1993), dok su Royalsi u potrazi za svojim četvrtim plasmanom u veliki finale, drugim uzastopnim, no u svojim vitrinama imaju samo jedan naslov (1985).

"World Series" započet će 28. listopada, a domaćin u prve dvije utakmice bit će prvak Američke lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo