Počela prodaja ulaznica za Snježnu kraljicu

Počela je prodaja ulaznica za osmo izdanje utrka Audi FIS Svjetskog kupa Vip Snow Queen Trophy 2012. Zagreb, koje se održavaju 3. i 5. siječnja 2012. na Sljemenu.

16.12.2011.
16:18
VOYO logo

Ulaznice su ponovno podijeljene u tri zone, zonu A (Mihaljevac - Dom Željezničara - Mihaljevac), zonu B (Mihaljevac - Žensko sedlo - Mihaljevac) i zonu C (Stubičke toplice - apartmanska kuća Snježna kraljica - Stubičke toplice).

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, a ulaznica za djecu od 7 do 15 godina stoji 25 kuna. Ulaznice za mušku utrku stoje 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan oba dana. Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma i nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, u cijenu svih vrsta ulaznica uključen je prijevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora te besplatna hrana i piće!

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda ovoga vikenda stiže zahlađenje s padalinama pa je tako već sljedeće noći moguć prvi jači ovogodišnji snijeg na Sljemenu. S padom temperatura radnici Skijališta Sljeme počet će ovog vikenda zasnježivati staze na Sljemenu snježnim topovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ostali pripremni radovi organizacije utrka u završnoj su fazi i u skladu s rokovima. U pripremi, organizaciji i realizaciji utrka na same dane održavanja sudjeluje više od 2000 ljudi.

Obje slalomske utrke ponovno će biti noćne. Start je prve vožnje ženskog slaloma 3. siječnja u 15 sati, a druge vožnje u 18 sati. Start je prve vožnje muškog slaloma 5. siječnja u 14.30 sati, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo