TRAGIČNE VIJESTI ZA SVIJET SPORTA / Olimpijka pronađena mrtva u stanu. Njezina obitelj je shrvana: 'Zauvijek ćeš biti u našim srcima'

Image
Foto: Profimedia

Olivija je imala samo 24 godine, a predstavljala je Novi Zeland na Olimpijskim igrama

9.8.2021.
20:55
Profimedia
VOYO logo

Novozelandska biciklistkinja i nekadašnja olimpijka, Olivia Podmore, pronađena je mrtva u svom stanu. Tragičnu vijest potvrdila je i njezina obitelj.

"Pokoj duši mojoj divnoj sestri i kćeri mog oca Phila Podmora. Zauvijek ćeš biti u našim srcima", napisao je Olivijin brat Mitchell na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olivija je imala samo 24 godine, a predstavljala je Novi Zeland na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine. Od nje se oprostio i tamošnji olimpijski savez.

"Olivia je predstavljala Novi Zeland s ponosom u Riju 2016. godine i na Igrama Commonwealtha 2018. Bila je cijenjeni član momčadi i njezina smrt je veliki gubitak za cijelu našu zajednicu. Policija još uvijek istražuje detalje smrti u ime mrtvozornika", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada uzrok smrti nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Podmore je iz Christchurcha, ali živjela je u Cambridgeu, gdje trenira novozelandska reprezentacija. Nije bila dio reprezentacija koja je otputovala u Tokio na Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo