ODBOROJAVANJE DO POČETKA OI: / Hrvatskim sportašima predviđaju osam medalja, a evo kada će točno oni nastupiti

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Sljedećeg petka, točnije 5. kolovoza u Rio de Janeiru otvorit će se XXXI Olimijske igre.

26.7.2016.
13:17
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Na njima će sudjelovati i 87 hrvatskih sportaša. Prema posljednjim predviđanji poznate statističke agencije Infostrade (po novom Gracenote) Hrvatska bi trebala osvojiti osam medalja. Zlato bi trebali osvojiti Sandra Perković, braća Sinković i Snježana Pejčić. Srebrom bi se trebali okititi jedriličarski par Fantela/Marenić, Ivan Kljaković Gašpić i vaterposlka reprezentacija, dok bi bronca trebala pripasti Filipu Hrgoviću i rukometašima.

Hrvatsku zastavu na otvaranju nosit će kapetan vaterpolske reprezentacija Josip Pavić, a raspored s natjecanja hrvatskih sportaša možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici rade danonoćno kako bi uklonili sve nedostatke u apartmanima. To će nažalost trajati nekoliko dana. Sve one sportaše koje stignu u Selo a čiji smještaj neće biti završen smjestit ćemo u odgovarajuće sobe u ostalim zgradama. Maksimalno ćemo se truditi ne ometati njihove pripreme za nastup na Igrama. Žao nam je zbog nastale situacije i zahvaljujemo nacionalnim olimpijskim odborima na razumijevanju“ poručili su iz Organizacijskog odbora OI Rio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike