NOVI SJAJAN DAN ZA HRVATSKO SKIJANJE: / Zubčić slavio u slalomu, 16-godišnja Zrinka Ljutić ostvarila još jedan odličan rezultat

Image
Foto: Instagram

U četvrtak je Zrinka Ljutić imala startni broj 87, a prvu vožnju slaloma završila je na 15. mjestu. No, najbolje vrijeme u drugom laufu na kraju ju je poguralo do devete pozicije

12.11.2020.
14:51
Instagram
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, koji u veleslalomu spada u svjetski vrh, pobijedio je u četvrtak u slalomu u FIS utrci nacionalnog prvenstva u švicarskom skijalištu Diavolezza sa 25 stotinki boljim vremenom od domaćeg natjecatelja Noela Von Gruenigena.

Zubčić je u prvoj vožnji imao drugo vrijeme, bio je 11 stotinki sporiji od Švicarca Matthiasa Itena. No, domaći skijaš nije završio drugi lauf, dok su Zubčić i Von Gruenigen bili najbrži u drugoj vožnji što je Zubčiću bilo dovoljno da slavi u slalomu, svojoj slabijoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U talijanskoj Soldi skijaši su također vozili FIS utrku slaloma, a 21-godišnji Samuel Kolega bio je sedmi, zaostavši sekundu i 60 stotinki za Španjolcem Joaquimom Salarichem, koji je bio najbrži. Na istoj utrci drugi hrvatski predstavnik Tvrtko Ljutić bio je 21.

Ljutić opet sjajna

Talentirana hrvatska skijašica 16-godišnja Zrinka Ljutić ostvarila je još jedan dobar rezultat u FIS utrci slaloma u Soldi. Ponovno je imala visoki startni broj i opet je u drugoj vožnji ostvarila najbolje vrijeme, kao i dan ranije kada je na kraju osvojila četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak je Zrinka Ljutić imala startni broj 87, a prvu vožnju slaloma završila je na 15. mjestu. No, najbolje vrijeme u drugom laufu na kraju ju je poguralo do devete pozicije. Za pobjednicom, Talijankom Carlottom Saracco, na kraju je zaostala 86 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo