NOVI PORAZ MEDVJEDA: / Medveščak si zakomplicirao situaciju u završnici osnovnog dijela sezone

Image
Foto: PIXSELL

Još su tri kola do kraja

21.1.2018.
20:54
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 41. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio od Orli Znojma 3-4 (1-0, 0-3, 2-1) upisavši drugi uzastopni domaći poraz. Medvjedi su u petak minimalno izgubili od Vienna Capitalsa 1-2, a večeras i od Znojma 3-4 zakompliciravši svoju poziciju u samoj završnici sezone.

Medveščak je usprkos porazu ostao šesti sa 58 bodova, bodom više od Graz 99ersa na sedmom mjestu, te dva boda više od Dornbirna na osmoj poziciji. Međutim, devetoplasirani Sudtirol Alperia sada ima tri boda manje, a do kraja regularnog dijela sezone još su tri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvešak je dobro ušao u utakmicu i nakon prve trećine vodio je 1-0 golom Netika (13:22). Gosti su u drugoj dionici okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Nemec (21:45), Novak (27:26) i Mrazek (33:32). Korak bliže pobjedu gosti su stigli u 44. minuti kada je Raska zabio za 4-1. Olden (51:44) i Netik (59:47) vratili su nadu, ali za više nije bilo dovoljno vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja regularnog dijela utakmice Medveščak ima još tri utakmice. Za dva dana ugostit će vodeće Vienna Capitalse, a potom gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike