Htio je nazad / Nove promjene u sastavu Barakuda: Josip Vrlić nije bio na popisu, pa je zvao izbornika

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

"Nema problema s time što će on preskočiti pripreme jer postoje igrači kojima je potrebniji odmor nego da odrade pripreme," rekao je izbornik Tucak.

13.7.2022.
9:02
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Ovo ljeto održava se Europsko prvenstvo u vaterpolu u Splitu. Jasno je kako će Hrvatska biti jedan od najvećih favorita za medalje, posebno kada uzmemo u obzir da igramo na domaćem terenu.

Jučer je izbornik Ivica Tucak objavio popis igrača nakon nedavno završenog Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Na tom popisu nije bilo Josipa Vrlića, jednog od najboljih hrvatskih igrača, ali samo dan poslije objavljeno je kako se Vrlić vraća u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvao me Vrlić nakon objave popisa, rekao je da želi ostati dio priče, da se nismo razumjeli. Ja ću mu izaći u susret i on će preskočiti bazni dio priprema u Kranju, a priključit će nam se u Šibeniku uoči utakmice s Mađarskom," izbornik Tucak rekao je za SN.

"Nema problema s time što će on preskočiti pripreme jer postoje igrači kojima je potrebniji odmor nego da odrade pripreme. U svakom slučaju ovo je bolja vijest za nas nego ona prvotna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo