NOVA DOPINŠKA AFERA POTRESA RUSIJU: / U najgorem mogućem trenutku pala i članica bob ekipe

Image
Foto: AFP

Ova objava iznesena je dan prije nego što izvršno povjerenstvo Međunarodnog olimpijskog odbora treba odlučiti hoće li ili ne ukinuti suspenziju Rusiji.

23.2.2018.
12:23
AFP
VOYO logo

Članica ruske bob posade Nadežda Sergejeva bila je pozitivna na doping na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, objavila je u petak Ruska bob federacija.

"Antidopinški test vozačice ruske bob ekipe Nadežde Sergejeva 18. veljače bio je pozitivan na lijek za srce koji se nalazi na listi zabranjenih tvari", stoji u priopćenju Federacije objavljenom na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš trenutak

U kontroli 13. veljače u uzorku Sergejeve, koja je natjecanje u srijedu završila na 12. mjestu, nije otkriven nikakav trag dopinga. Kako se doznaje iz pouzdanih izvora Sergejeva je bila pozitivna na trimetazidin koji se koristi za liječenje angine pektoris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analiza B uzorka bit će provedena u subotu", dodao je isti izvor.

Ova objava iznesena je dan prije nego što izvršno povjerenstvo Međunarodnog olimpijskog odbora treba odlučiti hoće li ili ne ukinuti suspenziju Ruskom olimpijskom odboru (ROC).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pjongčangu je već zabilježen jedan slučaj dopinga kod Rusa. Član ruske mješovite ruske curling ekipe Aleksander Krušelnicki, koji je sa suprugom Anastazijom Brizgalovom osvojio broncu, bio je pozitivan na meldonij zbog čega im je oduzeta brončana medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo