Rusi doživjeli 'nacionalnu katastrofu': Putin podivljao u VIP salonu

Nakon pune 22 godine Rusija je na svom ledu očekivala olimpijsko zlato u hokeju, a doživjeli su pravu katastrofu. U četvrtfinalu ih je izbacila Finska sa 3:1.

20.2.2014.
12:58
VOYO logo

"Ovo je nacionalna katastrofa", brujali su svi ruski mediji nakon što su domaćini doživjeli pravi šok u četvrtfinalu protiv Finske.

Rusi su posljednji put zlato osvojili u Albertvilleu 1992. godine, još kao ZND, stoga je Soči bio prava prilika da na domaćem ledu napokon ostvare dugogodišnji san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini Olimpijskih igara slovili su kao ponajveći favoriti turnira, predvođeni velikom svjetskom zvijezdom Aleksandrom Ovečkinom i najskupljim igračem ruske KHL lige Iljom Kovaljčukom, no na kraju su ipak doživjeli pravu katastrofu.

Svaku utakmicu zdušno je s tribina pratio predsjednik Rusije Vladimir Putin, koji je nakon poraza od SAD-a u prvom krugu turnira doslovno poludio, ali je poraz opravdao 'sudačkom krađom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, poraz od Finske u četvrtfinalu nikako nije mogao objasniti. Točnije, ruski mediji javljaju kako je prvi čovjek Rusije bio toliko ljut da je nakon susreta doslovno podivljao u VIP salonu.

Hoće li velike zvijezde ruskog hokeja osjetiti posljednice na svojoj koži svog ovog čina, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo