ZAUSTAVILI I SRPSKE NAVIJAČE / Moldavci zabranili ulazak crnogorskim boksačima: Optužili su ih da su dio navodne zavjere za puč u toj zemlji

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Boksačima iz crnogorskog kluba Budva zabranjen je ulazak u Moldaviju na boksački turnir nakon optužbi da bi saboteri iz Crne Gore, među ostalima, mogli biti dio navodne zavjere za puč u toj zemlji, tvrdi Reuters.

15.2.2023.
14:51
Profimedia
VOYO logo

Članovi Boksačkog kluba Budva ispričali su kako ih je policija zaustavila u zračnoj luci u Kišinjevu kasno u utorak, zadržala im dokumente nekoliko sati, a potom im je naređeno da se vrate prvim letom u srijedu, bez objašnjenja zašto.

Image
ODLAZAK VELIKANA /

Jasmin Agić nam je ispričao nepoznatu priču o Ćiri: 'Nikad neću zaboraviti što je napravio za tek rođeno moje dijete, suprugu i mene'

"Duboko žalimo što je sudjelovanje naših boksača na međunarodnom turniru Pavel Lucheschi završeno prije nego što je počelo", objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Moldavije Maia Sandu izjavila je u ponedjeljak da Rusija planira srušiti njezinu vladu uz pomoć državljana Crne Gore, Bjelorusije i Srbije kako bi spriječila kandidaturu Moldavije za članstvo u Europskoj uniji i iskoristila je u ratu protiv Ukrajine.

Moskva je optužbu nazvala 'potpuno neutemeljenom i neutemeljenom', dok su dužnosnici Srbije i Crne Gore također odbacili optužbe i zatražili objašnjenje.
Moldavija je u ponedjeljak zabranila srpskim navijačima da prisustvuju nogometnoj utakmici 16. veljače u Kišinjevu između Šerifa iz Tiraspola i Partizana iz Beograda. Moldavska granična policija priopćila je da je spriječen ulazak zemlju desecima srpskih navijača, iako nitko nije priveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moldavski zračni prostor nakratko je zatvoren u utorak nakon što je uočen mali objekt nalik meteorološkom balonu. Vlasti civilnog zrakoplovstva rekle su u priopćenju da su ukinule ograničenja nakon što su utvrdile da nema prijetnje sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo