Medvjedi opet slave: U drami penala pao je Metalurg!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka savladali su Metalurg u Ledenoj dvorani Doma Sportova sa 2:1 nakon boljeg izvođenja penala. Gol odluke iz raspucavanja zabio je Mark Katic.

29.10.2014.
22:48
VOYO logo

Tvrdu utakmicu punu isključenja i grubih startova imala je priliku vidjeti zagrebačka publika, ali i drugu uzastopnu domaću i desetu ukupno pobjedu Medvjeda.

Poveo je Metallurg u 29. minuti utakmice golom Sergeja Sentjurina pri izjednačenom omjeru snaga. Na izjednačenje je Medveščak čekao skroz do samog kraja, preciznije do posljednje minute regularnog dijela susreta kada je publiku u delirij bacio gol Matta Andersona, također pri izjednačenom omjeru snaga na ledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se otišlo u produžetak, ali kako ondje golova nije bilo, pristupilo se raspucavanju penala. Uspješni izvođači za Medvjede bili su Pascal Pelletier, Bill Thomas i Katic, dok su uspješni kod Metallurga bili Ryan Stoa i Aleksander Komaristi.

Medveščaku je ovo bila druga uzastopna domaća pobjeda nakon one protiv Sibira, a sljedeću utakmicu ponovo igraju kod kuće protiv Admirala već u petak. Na ljestvici se Medveščak nalazi na diobi sedmog mjesta Zapadne konferencije s 29 bodova na kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo