Medvjedi imali problema u tri ujutro usred autoceste!

4.3.2011.
21:44
VOYO logo

Naime, negdje oko jedan sat ujutro, negdje kod Brežica, hokejaši Medveščaka mirno su spavali u autobusu, a onda ih je probudilo jako zanošenje autobusa. Šofer Pejo je zaustavio autobus te vidio da je pukla prednja guma.

"Ma skužio sam ja da nas posljednjih deset minuta nekako čudno zanosi", komentirao je vratar Medveščaka Robert Kristan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oružari Željko Lončar Monkey i Toni Krpes odmah su se primili posla, no zapelo je već na početku jer su vijci na kotaču bili zahrđali i nisu se mogli odviti. No onda je u pomoć priskočio najjači MedvjedJoel Prpić te pokazao umijeće u baratanju odvijačem.

Baš u tom trenutku na igrače Medveščaka su naletjeli i navijači koji su se vraćali iz Klagenfurta. Prpiću nisu ponudili pomoć jer mu je predobro išlo, već su svoje ljubimce ponudili pivom i rakijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, hvala", glatko su odbili igrači, možda i zato što ih je slušao trener Douglas Bradley, koji se grijao u toplom autu kojim su putovali novinari i lizao sladoled koji je koju minutu prije kupio na benzinskoj.

"Dobro smo prošli, kad sam prije nekoliko godina radio u Njemačkoj, zapalio nam se autobus dok smo se vraćali s jednog gostovanja", otkrio je Bradley, dok je vratar Kristan požurivao 'mehaničare'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajmo, Monkey, kad će više to?', šalio se Kristan na račun oružara Lončara, koji mu je u tom trenutku sigurno htio baciti odvijač u glavu, no onda je shvatio da ne bi bilo pametno ozlijediti najboljeg pojedinca Medveščaka ove sezone.

Nakon više od sat vremena muke s gumom, Prpić je slavodobitno uzdignuo ruke i rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam je, možemo krenuti!'

"Nadamo se da si dobro zavrnuo kotač, da nećemo sletjeti negdje po putu", odgovorili su mu Medvjedi koji su na kraju ipak sretno, u tri ujutro, stigli pred Dom sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo