Česi na koljenima: Veliki preokret Medveščaka!

Hokejaši Medveščaka sjajnom su posljednjom trećinom upisali 21. pobjedu ove sezone u EBEL ligi. Medvjedi su s 4:2 u Češkoj bili bolji od Znojma.

21.12.2012.
21:54
VOYO logo

Bila je ovo jubilarna 10. pobjeda Medveščaka protiv Znojma u 11. međusobnom ogledu! No, nije sve bilo baš tako jednostavno s obzirom da su Medvjedi 15 minuta prije kraja zaostajali pogodak razlike (2:1). No, tada Curtis Fraser u 46. izjednačava na 2:2 nakon asistencije Adama Millera i Andyja Serticha, a svega šest minuta kasnije Francois Bouchard donosi Medveščaku drugo vodstvo na utakmicu, prvo nakon prve trećine utakmice. Asistent za vodstvo bio je David Brine. Domaći su hokejaši u posljednje dvije minute izvukli golmana Filipa Landsmana iz igre, što je 23 sekunde prije kraja iskoristio David Brine i pogodio praznu mrežu za konačnih 4:2. Recimo i da je Medveščak dobio prvu dionicu s 1:0 zahvaljujući pogotku Brandona Bucka u 17. minuti, ali i da su Česi u drugoj trećini u potpunosti preokrenuli rezultat pogocima Ondreja Fiale i Antonina Boruta. Medveščak je pobjedom ponovno bodovno izjednačen na vrhu EBEL lige s Vienna Capitalsima, koji su poraženi kod mađarske SAPA-e Fehervar s 4:3 (nakon lošijeg izvođenja kaznenih udaraca), ali je zahvaljujući boljoj gol-razlici (30:29) ipak na samom vrhu.

SAPA Fehervar – Vienna Capitals 4-3 (kazneni udarci) Salzburg – Dornbirn 12-3 Villach – Innsbruck 4-1 Linz – Graz 99ers 3-2 (kazneni udarci) Znojmo – Medveščak 2-4 Redoslijed: 1. Medveščak 46 2. Vienna 46 3. Graz 41 4. Villach 40 5. SAPA Fehervar 39 ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo