Medveščak u produžetku izgubio od Olimpije

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su u 7. kolu EBEL lige od ljubljanske Olimpije. Dvoboj u Ledenoj dvorani Doma sportova završio je 3:2 u korist gostiju nakon produžetka.

1.10.2011.
0:31
VOYO logo

Imali su Medvjedi vodstvo u dva navrata, ali im to nije pomoglo da dođu do četvrte ovosezonske pobjede. Sva četiri gola u regularnom dijelu susreta postignuta su u prvoj trećini. Tomislav Zanoski prvi se upisao u strijelce i doveo Medveščak u vodstvo već u 4. minuti nakon asistencije Davida Brinea. No, vodstvo nije dugo trajalo i stvari je na početak u devetoj minuti postavio Justin Taylor.

Medvjedi su praktički u prvom sljedećem napadu nakon primljenog pogotka ponovo poveli, a ovoga puta zabio je Robby Sandrock na asistenciju Ryana Kinasewicha. Na 2:2 izjednačio je Aleš Mušič u 18. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se Mušič na kraju pokazao čovjekom odluke u produžetku, a zabio je u drugoj minuti dodanog vremena u trenucima kada je Olimpija imala dva igrača više na ledu. Sljedeću utakmicu Medveščak igra već u nedjelju kada u sklopu 8. kola gostuje u Fehervaru kod Albe.

Vezani članci:

arti-201109231250006 arti-201109221149006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo