Luda završnica usred Rusije: Došli do pobjede u zadnjih 10 sekundi

Pobjedivši u Novokuznjecku domaći Metalurg sa 2:3 zahvaljujući pogotku Jamesa Wrighta samo 10 sekundi prije isteka 60. minute, hokejaši Medveščaka prekinuli su niz od tri poraza.

7.11.2014.
21:00
VOYO logo

Bila je to prva utakmica koju je na vratima Medveščaka započeo Šveđanin Mark Owuya i odmah je svojoj momčadi donio pobjedu, zaustavivši 24 od 26 udaraca domaćih hokejaša.

Na prvi pogodak u Novokuznjecku čekalo se do 26. minute (25:32), kad je bek Medveščaka Andrew Hutchinson u drugom pokušaju uspio realizirati kontranapad gostiju. Domaći su izjednačili u 34. minuti (33:54). Pucao je Aleksander Romanov, a Sergej Dorofejev uspio skrenuti pak i svladati Marka Owuyu. Medveščak je posljednju trećinu ipak dočekao u vodstvu do kojeg je stigao pogotkom Matta Andersona u 38. minuti (37:15) kad je Metalurg imao igrača više na ledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U više navrata Medveščak je mogao u trećoj dionici vodstvo povećati, dvaput su gosti propustili iskoristiti igrača više, a onda je u 53. minuti (52:32) 17-godišnji Kiril Kaprizov iskoristio neodlučnost gostujućih igrača i izjednačio na 2-2.

Kad se već činilo da će i ovaj dvoboj Metalurga i Medveščaka, baš kao i onaj zagrebački prije devet dana, otići u produžetak, James Wright se odlično snašao ispred gola domaćih i provukao pločicu kroz noge vratara Rafaela Hakimova za devetu pobjedu "medvjeda" u 28. ovosezonskom nastupu u KHL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak sada ima 32 boda i ostao je na 12. mjestu Zapadne konferencije. Metalurg iz Novokuznjecka ostao je na 26 bodova i na 9. mjestu Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo