Bravo Medvjedi! Savršeni kraj spektakla u Puli

Hokejaški spektakl u Puli završio je željenim scenarijem. Sve je bilo u redu s ledenom podlogom, a Medveščak je u 4. kolu Ebela pobijedio dosad neporažene Vienna Capitalse s 4:1.

16.9.2012.
18:59
VOYO logo

Arena Pula. SUCI: Falkner i Trilar. GLEDATELJA: 7000

MEDVEŠČAK: Ouzas, Kristan; Letang - Waugh, Zanoški - Brine - Perkovich, Sertich - Martinović, Greentree - Naglich - Fraser, MacAulay - Bozic, Hebar - Leavitt - Buck, Blagus - Šijan, Koren - Kostović - Huculak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIENNA CAPITALS: Wienhandl, Zaba; Bjornlie - A. Lakos, Soares - Olsson - Schiechl, Fraser - P. Lakos; Fortier - Gratton - Romano, Veideman - Schweda, Woger - Blatny - Ferland, Draschkowitz, Fischer - Pinter - Schlacher

STRIJELCI: 1:0 Greentree (12.), 2:0 Martinović (23.), 3:0 Brine (27.), 3:1 Veideman (45.), 4:1 Zanoški (60.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ! Igrači Medveščaka slave kao da su osvojili neki trofej, a ne samo dva boda. Jako im znači ova pobjeda u pulskoj Areni. I pet minuta nakon utakmice oni pozdravljaju navijače koji pjevaju 'Nikom nije lepše neg' je nam'.

60'- GOOOL! 4:1 Tomislav Zanoški je zaključio priču pogotkom u praznu mrežu. Lagano je gurnuo pločicu s plave linije i to je bilo to. Dva boda ostaju u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60'- Capsi su izvadili golmana, s tribina odjekuje "Medveščak ale", treba još malo izdržati.

59'- Posljednje dvije minute! Leavitt se vratio sa kazne. Gosti će morati izvaditi golmana i krenuti u totalni rizik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57'- I sada je mirna publika 'poludila', još jedno isključenje igrača Medveščaka. Leavittu dvije minute zbog držanja. Zamalo su Medvjedi zabili s igračem manje...

57'-Ouzas sve skida! Tribine mu pjevaju Azrinu 'Užas je naša furka'. Naradio se ove večeri...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55'- Novi val napada Capitalsa. Opet je obrana Medveščaka na mukama.

52'- Još jednom su Zagrepčani kvalitetno odradili u igri s igračem manje. Odličan potez trenera, pozvao je minutu odmora, da se hokejaši odmore nakon velikih napora posljednjih minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50'- Opet igrač manje, ovo je stvarno previše. Marty Raymond mora disciplinirati svoje trupe. Previše se Medvjedi moraju trošiti u obrani.

49'- Nalet gostiju zasad je zaustavljen, Zagrepčani su kompletni, ali Capsi i dalje bolje igraju u posljednjoj trećini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47'-Sertich je isključen, problemi za Zagrepčane...Capitalsi imaju momentum.

46'-Buck u kontri je imao odličnu šansu za vratiti tri gola prednosti, ali Weinhandl je dobro reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45'- GOL! 3:1! Gosti su uspjeli pospremiti odbijanac iza Ouzasa. Obrana Medveščaka nije počistila pločicu i Adrian Veideman je smanjio rezultat.

44'- Još jedno isključenje Medveščaka. Stvarno previše kazni u Puli. Očekivano, Capitalsi su stisnuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41'- Počela je posljednja trećina. Publika je oduševljeno otpjevala 'You'll never walk alone'.

KRAJ DRUGE TREĆINE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40'- Opet dva brza isključenja, po jedno sa svake strane. Huculak kod Medveščaka, Fraser za goste.

39'- Capitalsi su se spasili u ovoj situaciji, ali 3:0 na kraju druge trećine je više nego odličan rezultat protiv vodeće momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37'- Prilika je zaključiti utakmicu. Romano je s leđa palicom naletio na Waugha. Igrač više za Medvjede.

36'-Ouzas i dalje maestralan, obrana s dva igrača manje odlično funkcionira. Bravo, bravo! Ovo je jedan od trenutaka koji lome utakmicu. Medveščak je kompletan. Kakav potez Kostovića, bacio se glavom na pločicu, kako bi blokirao šut!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

34'- Sad je opasno. Martinović je isto isključen, Bečani imaju dva igrača više.

33'- Isključenje Serticha. Ometanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30'- Odličan je i Michael Ouzas, Medveščakov vratar brani sve što prođe pokraj braniča. Iznimno je brz, dobro se postavlja, izlazi s gola, odigrava palicom. Kristan će se morati itekako potruditi da ga izgura iz momčadi..

27'-GOOOL! 3:0! Kontra 2 na 1, Naglich je uposlio Davida Brinea koji je rutinski pogodio u rašlje. Timeout gostiju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26'- Publika uživa, 'valovi' u Areni.

25'- Kazna Brineu, ali uskoro i gosti zarađuju isključenje. Previše kazni. Srećom Medveščak koristi svoje situacije s igračem više na ledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23'- GOOOL! 2:0! Medveščak je opet iskoristio tih par sekundi igrača više i zabio! Saša Martinović je strijelac! Leavitt je pucao prvi, a odbijanac je u mrežu pospremio Hrvat iz Njemačke.

21'- Srećom, gosti su uzvratili istom mjerom. Gratton je igrao 'visoko palicom', igra se 4 na 4 na ledu. I dalje se igra prljavo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21'- Medveščak u problemima. Fraser je isključen zbog nedozvoljenog napada tijelom. Potpuno nepotrebno.

21'- Počela je druga trećina!

KRAJ PRVE TREĆINE!

20'- Medveščak zasad je pokazao više želje za pobjedom od gostiju, Austrijance više zanima prljava igra, udaraju Medvjede poprilično prljavo, kada pločica nije u blizini. Suci to sve dopuštaju...

17'- Capitalsi su kompletni.

16'- Medveščak je opet trebao imati dva igrača više, suci nisu vidjeli čisti prekršaj na Zanoškom. Zaoštrilo se na ledu, bit će ovdje svega...Ouzas odlično brani kontru Bečana.

15'- Bečani su kompletni, ali samo nakratko. Ferland je zaradio novo isključenje. Sada je idealna prilika pobjeći na dva gola prednosti.

12'- GOOOL! 1:0 Kyle Greentree je lakoćom zakucao prvi gol Medveščaka! Zagrepčani i dalje imaju igrača više.

11'- Igrat će se 5na3, Philippe Lakos je na hlađenju. Idelana šansa!

10'- Igrač više i za Medveščak! Schweda je isključen.

9'- Bečani su stvorili jednu veću gužvu pred Ouzasom, ali to je bilo sve s igračem više. Medveščak se bez većih problema i obranio. No, treba nešto odigrati i u napadu. Pokušao je Zanoški šutom s visine bulija, ali spreman je bio Wienhandl.

7'- Gosti imaju i prvog igrača više. Nathan Perkovich će odmoriti dvije minute zbog nedozvoljenog napada tijelom.

5'- Pritisak Vienna Capitalsa, Medveščak opet uspavano otvara utakmicu u Puli...

3'-Michael Ouzas imao je dvije mirne obrane. Važno je da golman Medveščaka sigurno krene u utakmicu. Zbog vlastitog, ali i samopouzdanja cijele momčadi.

1'- Krenula je utakmica, navijačka skupina Medveščaka 'Sektor B' imala je koreografiju...

Popravni ispit u Puli nije mogao biti teži. Vienna Capitalsi su trenutno najbolja momčad Ebela, u tri utakmice upisali su tri pobjede. Medveščak će ove noći u Areni biti na velikom ispitu. U prvoj utakmici, nakon brojnih muka s ledom su izgubili od vjerojatno najlošije momčadi u ligi - Olimpije. Ljubljančani su se bolje snašli u tom neobičnim uvjetima i došli do prvih bodova.

Vidjelo se još jednom da Medveščaku nedostaje rasni strijelac, jer ovo društvo je šljakerska momčad. Kyle Greentree još nije uigran s kolegama u navali (Leavitt, Perkovich). Loš ulazak u utakmicu pretvorio se u grč koji je trajao 40 minuta, a kada su konačno zaigrali u brzini više nisu imali igrača koji će pospremiti brojne otpatke u mrežu. Imali su čak 24 šuta na gol u posljednjih 20 minuta, mnoge momčadi toliki broj ne skupe u cijeloj utakmici.

"Nemojte o nama suditi po toj utakmici protiv Olimpije, igra nije valjala zbog puno razloga. Istina je da je nama bilo baš kao i igračima suparničke momčadi, no u tim okolnostima Ljubljančani su se puno bolje snašli i pobijedili. Protiv Capitalsa će biti puno bolje", rekao je Tomislav Zanoški, jedan od rijetkih koji je namjestio nišanske sprave.

Trener Marty Raymond će učiniti i dvije izmjene, ući će Kostović i Hebar umjesto Yelovicha i Huculaka, a ta bi promjena trebala dati još veću napadačku širinu Zagrepčanima. Na golu će startati i Michael Ouzas.

Naravno, utakmica u pulskom amfiteatru je rasprodana, navijačka skupina Medveščaka Sektor B pripremila je koreografiju. Problema s ledom ne bi smjelo biti. Ukratko - sve je spremno za veliki okršaj na ledu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo