Play ponuda

Bravo Medvjedi: Četiri gola za treću pobjedu u nizu!

shimmer fallback

Odlične predstave u režiji hokejaša Medveščaka i trenera Douga Sheddena se nastavljaju. Zagrebački ledeni dečki u Čeljabinsku su spojili treću pobjede zaredom.

20.10.2014.
17:54
Play ponuda

Prvi je to Medveščakov ovosezonski niz od tri pobjede u KHL ligi - sve je krenulo sa Slovanom, zatim je na red došla Jugra, a sada i Traktor. Dvoboj u Čeljabinsku završio je rezultatom 4:2, a svoje prvijence u plavom dresu upisali su Ville Leino i Brock Trotter.

Prva trećina protekla je bez golova i obje su momčadi imale po jedan neiskorišteni powerplay. No, početkom druge trećine Medvjedi su atmosferu u Areni Traktor doveli do usijanja. U samo tri i pol minute porušili su snove domaćima i nepovratno im otrgnuli tri boda.

Prvo je snažnim udarcem s nekoliko metara udaljenosti mrežu Michaela Garnetta zatresao Matt Anderson, da bi minutu i 12 sekundi nakon toga svoj prvijenac u dresu Medvjeda upisao i Ville Leino. Mreža Traktora nije se uspjela dobro ni ohladiti od golova Andersona i Leina, a već se u strijelce upisao i Brock Trotter kojemu je kao i finskoj 'zvjerki' ovo bio prvi ovosezonski pogodak.

Domaćini su u 35. minuti iz situacije s igračem više smanjili na dva gola zaostatka (Stanislav Čistov), ali to nije omelo planove Medveščaka koji je u 48. minuti zahvaljujući Martinu St. Pierru ponovo imao +3. Iako su u posljednjoj trećini igrači Traktora više napadali i imali bolji omjer udaraca na gol (17:8), ipak nisu preokrenuli rezultat. Jedino što im je uspjelo bio je još jedan gol u 53. minuti.

Sljedeću utakmicu na turneji Zagrepčani igraju u srijedu u Toljatiju protiv domaće Lade.

Play ponuda
Play ponuda