Play ponuda

Bravo, Medvjedi! Dom sportova slavi prvu pobjedu!

shimmer fallback

Hokejasi Medvescaka upisali su prvu pobjedu u sezoni, nakon cetiri poraza na gostovanjima, povratkom u vlastitu dvoranu stigla je i prva pobjeda. S 5:2 nadigrali su Severstal.

14.9.2014.
20:44
Play ponuda

Svugdje je lijepo, a doma je najljepse. Tako barem vrijedi za hokejase Medvescaka koji su u Ledenoj dvorani Doma sportova osjetili prvu slast pobjede u novoj sezoni.

Prije utakmice, dvorana se poklonila bivsem kapetanu, Alanu Letangu koji se umirovio ovog ljeta i postao pomocni trener, a nakon svecanosti nismo gledali spektakularan hokej u prvoj dionici. Medvjedi su bili rezervirani, radili su pogreske u igri, te su dosta s(p)retno stigli do 2:0. St. Pierre i Perkovich bili su strijelci u prvoj trecini. U nastavku su zaigrali nesto bolje, Katich i Pelletier su povisili na 4:0, a Nikoncev je iz kazenog udarca smanjio pred odlazak na drugu pauzu.

Odmah nakon odmora, novi kapetan Murray je povisio na 5:1, da bi samo 11 sekundi nakon gola Medvescaka Rusi pogodili za konacnih 5:2. Serija domacih utakmica nastavlja se u utorak kada u Zagreb stize Torpedo.

Play ponuda
Play ponuda