Medveščak pregazio i Dinamo

Hokejaši Medveščaka upisali su uvjerljivu pobjedu ovog ponedjeljka u ruskoj KHL ligi. U Domu sportova je s 4:1 ispraćena najlošija momčad konferencije – Dinamo Minsk.

7.1.2014.
9:34
VOYO logo

Prvih 20 minuta utakmice, odnosno prva trećina je bila za potpuni zaborav. Gosti su na prvi predah otišli s minimalnim vodstvom u koje ih je doveo Andrej Stas. Međutim, nakon manje od četiri minute igre u drugoj dionici kapetan Jonathan Cheechoo vratio je stvari na početak.

Iako su poravnali, "medvjedi" su se ponovno uspavali i nisu bili ozbiljna prijetnja za gol bjeloruske momčadi. No, na drugi su predah ipak otišli s prednošću. Hugh Jessiman je pogodio 17 sekundi prije kraja, nakon što je pak dodirnuo barem dvojicu igrača na putu do gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari su praktički bile riješene u trećoj minuti posljednje dionice kada je Matt Murley zabio za 3:1, a konačnih 4:1 postavio je Mark Popovic malo više od 10 minuta prije kraja susreta.

Medveščak je pobjedom ostao sedmi na Zapadu, ali se od prvog mjesta koje ne vodi u doigravanje odmaknuo na velikih 14 bodova. Četvrto mjesto koje bi bio poželjno uhvatiti zbog prednosti domaćeg leda udaljeno je četiri boda, uz dvije utakmice viša u odnosu na Dinamo iz Rige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo