Medveščak nastavlja jaki tempo dovođenja igrača!

Dvadesetšestogodišnji obrambeni igrač Saša Martinović i 27-godišnji napadač Adam Naglich nova su pojačanja KHL-a Medveščak Zagreb.

15.7.2011.
13:44
VOYO logo

Saša Martinović potpisao je ugovor na jednu sezonu, dok će Adam Naglich kroz probni rok pokušati impresionirati stručni stožer i trenere te si priskrbiti ugovor za sezonu.

"Saša Martinović dolazi u Zagreb iz snažne njemačke lige i vjerujemo da će njegovo iskustvo na poziciji braniča doprinijeti našoj obrani i igri u sljedećoj sezoni. Martinovićev odabir vezan je i uz mogućnost eventualnog osnaživanja hrvatske hokejske reprezentacije", kratko je izjavio Marko Antonio Belinić iz Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Adam Naglich u Zagreb dolazi na probni rok po preporuci naših skauta i sportske agencije u Sjevernoj Americi. U Medveščaku će provesti do osam tjedana u kojima očekujemo da stručni stožer razmotri i ocijeni njegove igračke kvalitete nakon čega, ako su mišljenja pozitivna, možemo početi razgovarati o sezonskom ugovoru", rekao je Belinić iz i dodao:

"Naglich je mlad, snažan i brz igrač, a i podrijetlom je iz Hrvatske što je za njega velika prednost. No, odluke u konačnici donose trener i njegov stručni stožer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi KHL Medveščaka Saša Martinović i Adam Naglich pridružit će se krajem srpnja, dok će premijeru pred zagrebačkom publikom imati na 2. memorijalnom turniru Ferdo Spajić od 2. do 4. rujna 2011. u Domu Sportova!

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107040609006 arti-201107060638006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo